web analytics
  

tag: seni dan budaya sunda

Mérékeun, Kabiasaan di Pilemburan

Bandungan Sabtu, 28 November 2020 | 13:26 WIB

Tatangga darangdan datang pagaya-gaya marawa amplop nu eusina duit.

Bandung Baheula - Bandungan, Mérékeun, Kabiasaan di Pilemburan, seni dan budaya sunda,Merekeun,Budaya Sunda

Tangkal Limus Nu Tatangga

Bandungan Sabtu, 28 November 2020 | 12:00 WIB

UNGGAL muka hordèng jandèla kamar, nu pangheulana katingali tèh tangkal limus éta. Enya, tangkal limus nu tatangga

Bandung Baheula - Bandungan, Tangkal Limus Nu Tatangga, Carpon Sunda,seni dan budaya sunda,Sastra Sunda,Bandungan

Buku

Bandungan Selasa, 24 November 2020 | 13:42 WIB

Ka mamana kuring sok mawa buku.

Bandung Baheula - Bandungan, Buku, buku,fiksimini,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Carpon keur Rangga

Bandungan Sabtu, 21 November 2020 | 06:44 WIB

Manéhna gé lain ukur aya dina sajudul carpon, tapi mangpirang-pirang carpon nu baris dikotrét ku kuring.

Bandung Baheula - Bandungan, Carpon keur Rangga, Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda,Sastra Sunda

Maju-Mundurna Basa jeung Budaya Ditangtukeun ku nu Makéna

Bandungan Jumat, 20 November 2020 | 14:19 WIB

Ngamumulé kabudayaan téh invéstasi pikeun ngawangun paradaban bangsa.

Bandung Baheula - Bandungan, Maju-Mundurna Basa jeung Budaya Ditangtukeun ku nu Makéna, Bahasa dan Budaya Sunda,seni dan budaya sunda,Digitalisasi Budaya

Digitalisasi Budaya Sunda Harus Dibarengi Produksi Konten Baru

Bandung Kamis, 19 November 2020 | 18:23 WIB

Budaya dan pers berbahasa Sunda menghadapi tantangan yang pelik karena semakin sedikit orang ataupun pihak yang mau mele...

Bandung Raya - Bandung, Digitalisasi Budaya Sunda Harus Dibarengi Produksi Konten Baru, Budaya Sunda,Penggiat Budaya Sunda,seni dan budaya sunda,Pers Sunda

Beurit

Bandungan Rabu, 18 November 2020 | 18:55 WIB

Nyimpeun dengeunna di dapur teu aman. Pindang tilu, digusur hiji.

Bandung Baheula - Bandungan, Beurit, Fikmin Sunda,seni dan budaya sunda,Carpon Sunda

Omélét Kéju

Bandungan Senin, 9 November 2020 | 14:14 WIB

Pihatur kanggé Prabu Revolusi-Zee Zee

Bandung Baheula - Bandungan, Omélét Kéju, Fikmin Sunda,seni dan budaya sunda,fiksimini,Sastra Sunda

Si Tintin

Bandungan Sabtu, 24 Oktober 2020 | 05:50 WIB

NGARAN aslina mah Eng Tin Nio. Ngan kuring saréréa sok nyebutna Tintin.

Bandung Baheula - Bandungan, Si Tintin, Carpon Sunda,Bandungan,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Tipi

Bandungan Kamis, 15 Oktober 2020 | 11:38 WIB

Tipi di imah téh henteu leutik. Lumayan badag, 20 inci.

Bandung Baheula - Bandungan, Tipi, fiksimini,seni dan budaya sunda,Sastra,Bandungan

Yana: Seni dan Budaya Dorong Ekonomi Kreatif Bandung

Bandung Minggu, 25 Agustus 2019 | 09:09 WIB

Pelaksana Harian (Plh) Wali Kota Bandung, Yana Mulyana meyakini seni tradisional dan budaya mampu meningkatkan ekonomi k...

Bandung Raya - Bandung, Yana: Seni dan Budaya Dorong Ekonomi Kreatif Bandung, yana mulyana, ekonomi kreatif bandung, ekonomi kreatif, seni dan budaya sunda
lainnya
dewanpers