web analytics
  

tag: cerpen

Dongéng Sapasang Kelom

Bandungan Rabu, 23 September 2020 | 14:40 WIB

Nu ngaranna indung—kajeun indung suku gé—sok ngéléhan ka anak-anakna.

Bandung Baheula - Bandungan, Dongéng Sapasang Kelom, kelom,fiksimini,cerpen,Seni

Si Éta Nya!

Bandungan Sabtu, 19 September 2020 | 08:53 WIB

Si Sarko nu kitu téa mah. Ngagebruskeun batur. Sugan téh enya rék digawékeun jadi perawat lansia

Bandung Baheula - Bandungan, Si Éta Nya!, Sastra,cerpen,Seni dan Budaya,Seni

Bulan Buleud dina Jandéla

Bandungan Senin, 14 September 2020 | 14:22 WIB

Bérés wiridan Isya, si Nyai jeung si Pram teu embol-embol. Ah, sakeudeung deui meureun. Ema noong tina jandéla, bulan ka...

Bandung Baheula - Bandungan, Bulan Buleud dina Jandéla, cerpen,Sastra,Seni Budaya,fiksimini

Cacing

Bandungan Sabtu, 12 September 2020 | 06:48 WIB

Sanajan cacing, Cacing Ocim mah béda jeung cacing séjénna

Bandung Baheula - Bandungan, Cacing, cerpen,Seni Bandung,Seni dan Budaya,Sastra

Diantos di Padjadjaran

Bandungan Kamis, 10 September 2020 | 10:50 WIB

Hoyong curhat ka Akang. Énjing antos wé tabuh salapan di payuneun BRI Jl. Padjadjaran.

Bandung Baheula - Bandungan, Diantos di Padjadjaran, fiksi,fiksimini,tpu sirnaraga,cerpen

Dongéng Prajurit

Bandungan Selasa, 8 September 2020 | 11:54 WIB

Saurang prajurit kudu asup ka tempat anu poék mongkléng. Hoream, tapi, éta paréntah raja. Kudu digugu jeung diturut. Ku...

Bandung Baheula - Bandungan, Dongéng Prajurit, dongeng,prajurit,jariah,cerpen

Si Sipus

Bandungan Sabtu, 5 September 2020 | 12:34 WIB

Pas Si Sipus hudang, batu anu salawasna tara jauh ti manéhna, batu kameumeut, batu anu sok digulang gapér dikeukeupan ma...

Bandung Baheula - Bandungan, Si Sipus, Seni Budaya,Seni,cerpen,filsafat

Bubur Ayam, Menu Sarapan Kampret dan Cebong

Netizen Minggu, 17 Februari 2019 | 17:06 WIB

Matdon seorang wartawan. Suatu pagi, bertemu Prabowo dan Jokowi. Lagi akrab di warung kopi. Jelang siang, dia pun menyak...

Netizen, Bubur Ayam, Menu Sarapan Kampret dan Cebong, Cerpen bubur ayam,bubur ayam,matdon,gim

Cerpen: Tentang Kami yang Harus Memendam Rasa

Netizen Kamis, 7 Februari 2019 | 08:06 WIB

Hanya dua tangan bergandengan yang mengungkapkan apa yang kami rasakan.

Netizen, Cerpen: Tentang Kami yang Harus Memendam Rasa, cerpen, cerita pendek, cerpen ayobandung,

Semangat Menulis Lewat Sigeulis

Unik Sabtu, 15 Desember 2018 | 16:05 WIB

Dea Yurisha(15) dan Geita Safitri Lia (15) tidak menyangka mampu menulis cerpen yang bisa menjadi sebuah buku. Cerpen me...

Umum - Unik, Semangat Menulis Lewat Sigeulis, buku, cerpen, penulis cerpen, penulis muda
lainnya
dewanpers