web analytics
  

tag: basa Sunda

BULAN DI JERO SUMUR

Bandungan Selasa, 13 April 2021 | 05:52 WIB

Ngagebeg, naha bet aya bulan di jero sumur? Deudeuh teuing, bulan geus tikusruk ka sumur.

Bandung Baheula - Bandungan, BULAN DI JERO SUMUR, Kisah nasruddin hoja,nasruddin hoja dan bulan di dalam sumur,kisah nasruddin hoja basa sunda,carita nasruddin hoja dina basa sunda

Miéling Poé Basa Indung Internasional:  Naha Enya Basa Sunda Bakal Tum...

Bandungan Senin, 15 Februari 2021 | 14:48 WIB

Dina suratna, Rafiqul ngusulkeun ka PBB sangkan nyalametkeun basa-basa indung sadunya nu jumlahna beuki dieu beuki nyaeu...

Bandung Baheula - Bandungan, Miéling Poé Basa Indung Internasional:  Naha Enya Basa Sunda Bakal Tumpur?, Bahasa Sunda,Basa Sunda,Bahasa dan Sastra Indonesia,Hari Bahasa Ibu Sedunia,Poe Basa Indung Internasional,matinya sebuah bahasa,sejarah peringatan hari bahasa ibu sedunia

Ngecék Google Translate: “Culamétan" = "Kulineran”. "Wawuh munding" = ...

Bandungan Selasa, 2 Februari 2021 | 11:56 WIB

Lamun muka Kamus Basa Sunda karangan R. Satjadibrata, mémang kecap ‘culamétan’ can aya.

Bandung Baheula - Bandungan, Ngecék Google Translate: “Culamétan" = "Kulineran”. "Wawuh munding" =  "Munding familiar", Culametan,wawuh munding,Bahasa Sunda,Google Translate,katempuhan buntut maung,Babasan Sunda,Paribasa Sunda

Culamétan, Kéhéd, Belegug, Sia! Kecap-Kecap Sunda Kasar jeung Boga Har...

Bandungan Rabu, 27 Januari 2021 | 13:26 WIB

Ceuk teori bahasa mah, kasar henteu na hji kecap gumantung kana kaakraban jeung budaya nu makéna.

Bandung Baheula - Bandungan, Culamétan, Kéhéd, Belegug, Sia! Kecap-Kecap Sunda Kasar jeung Boga Harti Kurang Hadé, basa Sunda kasar,Culametan,Belegug,Sia,Kehed,kosakata Sunda kasar

K - Paribasa jeung Babasan Sunda. Hartina dina Bahasa Indonesia (3--Ha...

Bandungan Minggu, 24 Januari 2021 | 13:45 WIB

Paribasa biasana rada panjang. Leuwih ti dua kecap. Sedengkeun babasan mah pondok, biasana ngan dua kecap.

Bandung Baheula - Bandungan, K - Paribasa jeung Babasan Sunda. Hartina dina Bahasa Indonesia (3--Habis), Paribasa basa Sunda,Paribasa Sunda,Paribasa,Babasan basa Sunda,Babasan Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda

C-J Paribasa jeung Babasan Sunda. Hartina dina Bahasa Indonesia (2)

Bandungan Jumat, 22 Januari 2021 | 15:03 WIB

Paribasa biasana rada panjang. Leuwih ti dua kecap. Sedengkeun babasan mah pondok, biasana ngan dua kecap.

Bandung Baheula - Bandungan, C-J Paribasa jeung Babasan Sunda. Hartina dina Bahasa Indonesia (2), paribasa bahasa Sunda,Paribasa Sunda,Babasan basa Sunda,Babasan Sunda,Paribasa basa Sunda

A-B Paribasa jeung Babasan Sunda. Hartina dina Bahasa Indonesia (1)

Bandungan Kamis, 21 Januari 2021 | 14:37 WIB

Paribasa biasana rada panjang. Leuwih ti dua kecap. Sedengkeun babasan mah pondok, biasana ngan dua kecap.

Bandung Baheula - Bandungan, A-B Paribasa jeung Babasan Sunda. Hartina dina Bahasa Indonesia (1), Paribasa Sunda,Babasan Sunda,Peribahasa bahasa Sunda,Bahasa Sunda,Sastra Sunda

Paribasa Sunda Lokal Jenius Budaya Sunda

Bandungan Selasa, 29 Desember 2020 | 12:32 WIB

Tiap daérah miboga karakter buildingna sorangan.

Bandung Baheula - Bandungan, Paribasa Sunda Lokal Jenius Budaya Sunda, Refleksi kebudayaan Yudi Latif,Paribasa basa Sunda,Babasan basa Sunda,Eni Sumarni,Jenius loka Sunda,Kongres Sunda,Panitia Kongres Sunda

Samoja nu Maluguran

Bandungan Sabtu, 26 Desember 2020 | 08:30 WIB

Ngadéngé kuring nyarita kitu, Um Frans ngahuleng, teu némbalan sakemék-kemék acan. Anjeunna nyaketan ka kuring teras nga...

Bandung Baheula - Bandungan, Samoja nu Maluguran, Carpon Sunda,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Bandungan,Carita pondok,Fiksi basa Sunda

Yuk, Ajarkan Bahasa Sunda kepada Anak

Bandung Jumat, 22 Februari 2019 | 13:43 WIB

Mayoritas masyarakat Kota Bandung bersuku Sunda. Namun, penggunaan bahasa Sunda di kalangan generasi muda Kota Bandung t...

Bandung Raya - Bandung, Yuk, Ajarkan Bahasa Sunda kepada Anak, bahasa sunda, basa sunda, cara mengajarkan bahasa sunda, sunda, jaya,
lainnya
dewanpers