web analytics
  

tag: Seni dan Budaya

Buku

Bandungan Selasa, 24 November 2020 | 13:42 WIB

Ka mamana kuring sok mawa buku.

Bandung Baheula - Bandungan, Buku, buku,fiksimini,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Carpon keur Rangga

Bandungan Sabtu, 21 November 2020 | 06:44 WIB

Manéhna gé lain ukur aya dina sajudul carpon, tapi mangpirang-pirang carpon nu baris dikotrét ku kuring.

Bandung Baheula - Bandungan, Carpon keur Rangga, Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda,Sastra Sunda

Maju-Mundurna Basa jeung Budaya Ditangtukeun ku nu Makéna

Bandungan Jumat, 20 November 2020 | 14:19 WIB

Ngamumulé kabudayaan téh invéstasi pikeun ngawangun paradaban bangsa.

Bandung Baheula - Bandungan, Maju-Mundurna Basa jeung Budaya Ditangtukeun ku nu Makéna, Bahasa dan Budaya Sunda,seni dan budaya sunda,Digitalisasi Budaya

Digitalisasi Budaya Sunda Harus Dibarengi Produksi Konten Baru

Bandung Kamis, 19 November 2020 | 18:23 WIB

Budaya dan pers berbahasa Sunda menghadapi tantangan yang pelik karena semakin sedikit orang ataupun pihak yang mau mele...

Bandung Raya - Bandung, Digitalisasi Budaya Sunda Harus Dibarengi Produksi Konten Baru, Budaya Sunda,Penggiat Budaya Sunda,seni dan budaya sunda,Pers Sunda

Beurit

Bandungan Rabu, 18 November 2020 | 18:55 WIB

Nyimpeun dengeunna di dapur teu aman. Pindang tilu, digusur hiji.

Bandung Baheula - Bandungan, Beurit, Fikmin Sunda,seni dan budaya sunda,Carpon Sunda

Basa Hujan Ngagebrét

Bandungan Minggu, 15 November 2020 | 18:43 WIB

Keur mah kolot, goréng patut, didéngékeun téh éta tukang roti ngecebrek jeung pikasebeleun

Bandung Baheula - Bandungan, Basa Hujan Ngagebrét, Fikmin Sunda,Seni dan Budaya,Sastra Sunda,Bandungan

Omélét Kéju

Bandungan Senin, 9 November 2020 | 14:14 WIB

Pihatur kanggé Prabu Revolusi-Zee Zee

Bandung Baheula - Bandungan, Omélét Kéju, Fikmin Sunda,seni dan budaya sunda,fiksimini,Sastra Sunda

Dina Lulurung Simpé

Bandungan Sabtu, 7 November 2020 | 12:32 WIB

Ti harita karasa cua jeung keuheul tiap aya pemilihan

Bandung Baheula - Bandungan, Dina Lulurung Simpé, Carpon Sunda,Bandungan,Seni dan Budaya,Sastra Sunda

Putri Sawidak Loro

Bandungan Senin, 2 November 2020 | 17:03 WIB

Sawidak geus umuran. Tapi nepi kiwari can meunang jodo kénéh.

Bandung Baheula - Bandungan, Putri Sawidak Loro, Fikmin Sunda,Seni dan Budaya,Sastra Sunda,Bandungan

Si Tintin

Bandungan Sabtu, 24 Oktober 2020 | 05:50 WIB

NGARAN aslina mah Eng Tin Nio. Ngan kuring saréréa sok nyebutna Tintin.

Bandung Baheula - Bandungan, Si Tintin, Carpon Sunda,Bandungan,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Cisusu Nyi Putri

Bandungan Sabtu, 17 Oktober 2020 | 12:16 WIB

Dina titingaliannana bet ngolébat Nyi Putri, nu taya lian pamajikannana keur sidéngdang

Bandung Baheula - Bandungan, Cisusu Nyi Putri, Carpon Sunda,Seni dan Budaya,Sastra Sunda,Bandungan

Tipi

Bandungan Kamis, 15 Oktober 2020 | 11:38 WIB

Tipi di imah téh henteu leutik. Lumayan badag, 20 inci.

Bandung Baheula - Bandungan, Tipi, fiksimini,seni dan budaya sunda,Sastra,Bandungan

Pemkot Bandung Bakal Hadirkan Atraksi di Teras CIhampelas

Bandung Minggu, 11 Oktober 2020 | 16:50 WIB

Pemerintah Kota Bandung tengah berupaya agar Teras Cihampelas kembali semarak seperti beberapa waktu lalu. Salah satunya...

Bandung Raya - Bandung, Pemkot Bandung Bakal Hadirkan Atraksi di Teras CIhampelas, Teras Cihampelas,Pemkot Bandung,Atraksi Seni dan Budaya

Harénghéng di Cikalang

Bandungan Sabtu, 26 September 2020 | 05:59 WIB

Lain hareudang deui ayeuna mah suasana di Cikalang téh, tapi geus panas.

Bandung Baheula - Bandungan, Harénghéng di Cikalang, Cerita Pendek,Seni dan Budaya,Sastra dan Budaya

Si Éta Nya!

Bandungan Sabtu, 19 September 2020 | 08:53 WIB

Si Sarko nu kitu téa mah. Ngagebruskeun batur. Sugan téh enya rék digawékeun jadi perawat lansia

Bandung Baheula - Bandungan, Si Éta Nya!, Sastra,cerpen,Seni dan Budaya,Seni
lainnya
dewanpers