web analytics
  

tag: Sastra

Tangkal Limus Nu Tatangga

Bandungan Sabtu, 28 November 2020 | 12:00 WIB

UNGGAL muka hordèng jandèla kamar, nu pangheulana katingali tèh tangkal limus éta. Enya, tangkal limus nu tatangga

Bandung Baheula - Bandungan, Tangkal Limus Nu Tatangga, Carpon Sunda,seni dan budaya sunda,Sastra Sunda,Bandungan

Buku

Bandungan Selasa, 24 November 2020 | 13:42 WIB

Ka mamana kuring sok mawa buku.

Bandung Baheula - Bandungan, Buku, buku,fiksimini,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Carpon keur Rangga

Bandungan Sabtu, 21 November 2020 | 06:44 WIB

Manéhna gé lain ukur aya dina sajudul carpon, tapi mangpirang-pirang carpon nu baris dikotrét ku kuring.

Bandung Baheula - Bandungan, Carpon keur Rangga, Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda,Sastra Sunda

Basa Hujan Ngagebrét

Bandungan Minggu, 15 November 2020 | 18:43 WIB

Keur mah kolot, goréng patut, didéngékeun téh éta tukang roti ngecebrek jeung pikasebeleun

Bandung Baheula - Bandungan, Basa Hujan Ngagebrét, Fikmin Sunda,Seni dan Budaya,Sastra Sunda,Bandungan

DOROKDOK ENOK

Bandungan Sabtu, 14 November 2020 | 07:52 WIB

Seléting kantongna dibuka. Lalaunan nyokot amplop, anu ngahiji jeung duit récéh ladang dagangannana.

Bandung Baheula - Bandungan, DOROKDOK ENOK, Carpon Sunda,Sastra Sunda,Sastra dan Seni Sunda,Bandungan

Omélét Kéju

Bandungan Senin, 9 November 2020 | 14:14 WIB

Pihatur kanggé Prabu Revolusi-Zee Zee

Bandung Baheula - Bandungan, Omélét Kéju, Fikmin Sunda,seni dan budaya sunda,fiksimini,Sastra Sunda

PERSIB HARI INI: Ribuan Bobotoh Sambut Persib Sang Juara LSI 2014

Maung Bandung Minggu, 8 November 2020 | 10:42 WIB

Romansa Bobotoh melihat Persib menuju final ISL, disambung drama pinalti

Persib - Maung Bandung, PERSIB HARI INI: Ribuan Bobotoh Sambut Persib Sang Juara LSI 2014, Persib Bandung,Persib Juara,ISL,liga indonesia,Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil,Bobotoh,Bandara Husein Sastranegara Bandung

Dina Lulurung Simpé

Bandungan Sabtu, 7 November 2020 | 12:32 WIB

Ti harita karasa cua jeung keuheul tiap aya pemilihan

Bandung Baheula - Bandungan, Dina Lulurung Simpé, Carpon Sunda,Bandungan,Seni dan Budaya,Sastra Sunda

Islam jeung Ihsan

Bandungan Kamis, 5 November 2020 | 19:06 WIB

Dasar bagja teu daulat. Tepi ka iraha gé moal panggih jeung manéhna. Al-Ihsan sanés Al-Islam.

Bandung Baheula - Bandungan, Islam jeung Ihsan, Fiksimini Sunda,Bandungan,Sastra dan Seni Sunda

Putri Sawidak Loro

Bandungan Senin, 2 November 2020 | 17:03 WIB

Sawidak geus umuran. Tapi nepi kiwari can meunang jodo kénéh.

Bandung Baheula - Bandungan, Putri Sawidak Loro, Fikmin Sunda,Seni dan Budaya,Sastra Sunda,Bandungan

NGASUH

Bandungan Sabtu, 31 Oktober 2020 | 08:27 WIB

Bener ceuk Si Odin, nu maharna harega majuta mah budak asuheun kénéh, can bisa ngala duit.

Bandung Baheula - Bandungan, NGASUH, Carpon Sunda,Bandungan,Sastra dan Budaya,Sastra Sunda

Mengajak Anak Cinta Bahasa Indonesia

Pendidikan Jumat, 30 Oktober 2020 | 15:09 WIB

Bahkan, meski anak belum lancar berbicara sekalipun, ia sudah bisa diajarkan untuk mencintai bahasa dan sastra Indonesia...

Umum - Pendidikan, Mengajak Anak Cinta Bahasa Indonesia, Bahasa dan Sastra Indonesia,Menanamkan pada anak cinta bahasa Indonesia

Temen di Facebook

Bandungan Senin, 26 Oktober 2020 | 16:09 WIB

Nu jelas Marwan kaasup babaturan anu aktif ngomén.

Bandung Baheula - Bandungan, Temen di Facebook, Bandungan,Fikmin Sunda,Sastra Sunda

Si Tintin

Bandungan Sabtu, 24 Oktober 2020 | 05:50 WIB

NGARAN aslina mah Eng Tin Nio. Ngan kuring saréréa sok nyebutna Tintin.

Bandung Baheula - Bandungan, Si Tintin, Carpon Sunda,Bandungan,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Dua Nafsu

Bandungan Kamis, 22 Oktober 2020 | 14:56 WIB

Dua nafsu diapungkeun ka langit pangluhurna

Bandung Baheula - Bandungan, Dua Nafsu, Fikmin Sunda,Sastra dan Budaya,Sastra Sunda
lainnya
dewanpers