web analytics
  

tag: Fiksimini Sunda

Méngbal Huhujanan

Bandungan Rabu, 14 April 2021 | 15:20 WIB

Isukna, kuring ningali Ema keur ngaberesihan baju kotor jeung sapatu urut kuring méngbal.

Bandung Baheula - Bandungan, Méngbal Huhujanan, Fikmin Sunda,Fiksimini Sunda,ceritap pendek sunda,Carpon Sunda

Hotél

Bandungan Rabu, 7 April 2021 | 16:00 WIB

Kuring godeg bari nutupkeun panto.

Bandung Baheula - Bandungan, Hotél, fiksimini,Fiksimini Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Sastra Sunda

Asmarandana Heubeul Isuk

Bandungan Senin, 5 April 2021 | 16:41 WIB

Asmarandana Heubeul Isuk

Bandung Baheula - Bandungan, Asmarandana Heubeul Isuk, Fiksimini Sunda,fiksimini,Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,seni dan budaya sunda

Surya sang Pendékar

Bandungan Selasa, 30 Maret 2021 | 14:37 WIB

Surya sang Pendékar

Bandung Baheula - Bandungan, Surya sang Pendékar, Fiksimini Sunda,fiksimini,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda

Tukang Kulinér

Bandungan Jumat, 26 Maret 2021 | 16:12 WIB

Kuring asa boga “élmu ngondang nu meuli”.

Bandung Baheula - Bandungan, Tukang Kulinér, Fiksimini Sunda,fiksimini,Cerita pendek bahasa Sunda,Carita pondok Sunda

Béja ti Austria

Bandungan Rabu, 24 Maret 2021 | 16:28 WIB

“Sanés, Kang. Austria.”

Bandung Baheula - Bandungan, Béja ti Austria, fiksimini,Fiksimini Sunda,Bandungan,Cerita pendek Sunda

Lalajo Persib

Bandungan Selasa, 16 Maret 2021 | 15:36 WIB

Pikeun kuring, Ricky téh dulur. Lain babaturan SMA. Dulur,  sabab sarua mikaresep Persib.

Bandung Baheula - Bandungan, Lalajo Persib, Fiksimini Sunda,Persib,seni dan budaya sunda,Cerita Sunda pendek

Réuni para Pulpén

Bandungan Kamis, 11 Maret 2021 | 18:52 WIB

Pulpén-pulpén ti saalam dunya, heu heu, karumpul di hiji tempat. Réuni caritana.

Bandung Baheula - Bandungan, Réuni para Pulpén, Fiksimini Sunda,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Nini Antéh jeung Sangu Sésa

Bandungan Rabu, 3 Maret 2021 | 13:03 WIB

Digantungkeun isuk-isuk, beurang aya kénéh. Magrib ngagantung kénéh. Tapi, isukna geus teu aya. Hartina dicokotna peutin...

Bandung Baheula - Bandungan, Nini Antéh jeung Sangu Sésa , Fiksimini Sunda,Nini Anteh di bulan,Bulan Purnama,Sastra Sunda,seni budaya sunda

Nu Ceurik Lebah Péngkolan

Bandungan Rabu, 24 Februari 2021 | 14:34 WIB

Lebah péngkolan, kasampak si Kokom keur cingogo bari ceurik. Leungeunna mulungan béas nu ngalayah dina taneuh bécék.

Bandung Baheula - Bandungan, Nu Ceurik Lebah Péngkolan, fiksimini,Fiksimini Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Dua Carita Sunda Ubar Tunduh: "Jalan-Jalan ka Mol" jeung "Kabawa Caah"

Bandungan Selasa, 9 Februari 2021 | 14:02 WIB

Asa ku hayang seuti maca carita Sunda pondok ieu.

Bandung Baheula - Bandungan, Dua Carita Sunda Ubar Tunduh: "Jalan-Jalan ka Mol" jeung "Kabawa Caah", Cerita Sunda pendek,Cerita pendek Sunda yang bikin tertawa,Fiksimini Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,Carita Sunda ubar tunduh

Opat Carita Cinta Sunda nu Nyentug kana Manah

Bandungan Selasa, 26 Januari 2021 | 10:30 WIB

Redaksi Ayobandung.com mangmilihkeun opat carita cinta bahasa Sunda. Ngahaja teu panjang teuing méh gampang macana.

Bandung Baheula - Bandungan, Opat Carita Cinta Sunda nu Nyentug kana Manah, surat cinta pendek bahasa Sunda,Fiksimini Sunda,surat cinta bahasa Sunda,carita cinta pendek bahasa Sunda,carita pendek cinta bahasa Sunda

Nu Hariwang di Cieunteung

Bandungan Senin, 11 Januari 2021 | 16:11 WIB

Nepi ka peuting hujan teu eureun. Hapé krang kring. Cai geus asup ka imah.

Bandung Baheula - Bandungan, Nu Hariwang di Cieunteung, Fiksimini Sunda,fiksimini,Sastra Sunda,Carpon Sunda

Sanggeus Pésta Taun Baru

Bandungan Kamis, 31 Desember 2020 | 13:17 WIB

Lebeng Mang Odang teu manggih béntang. Nu pabalatak ngan ukur nafsu jeung amarah.

Bandung Baheula - Bandungan, Sanggeus Pésta Taun Baru, fiksimini,Fiksimini Sunda,Tahun Baru,pesta tahun baru

Mulang ti Makassar

Bandungan Selasa, 22 Desember 2020 | 14:28 WIB

Rét ka manéhna. Asa siga Élis, kabogoh kuring nu maot dina kacilakaan kapal.

Bandung Baheula - Bandungan, Mulang ti Makassar, Fiksimini Sunda,Carpon Sunda,seni dan budaya sunda,Bandungan
lainnya
dewanpers