web analytics

tag: Fiksimini Sunda

Nu Dijilbab Kayas

Bandungan Selasa, 22 Juni 2021 | 14:59 WIB

Ti harita, pleng, tepi ka ayeuna teu panggih. Boh jeung Elis. Boh jeung Wawan. Carita éta geus di-énd-keun. Disimpeun di...

Bandung Baheula - Bandungan, Nu Dijilbab Kayas, Fiksimini Sunda,Cerita Fiksi,fiksimini,fiksimini dudung ridwan,Sastra Sunda

Ambulans Hareupeun Imah

Bandungan Jumat, 28 Mei 2021 | 16:14 WIB

Ngawani-wani manéh lempang ka ruang tamu. Mukakeun gardéng lalaunan, dongko noong, sidik aya ambulans nu Kang Abda. Nu c...

Bandung Baheula - Bandungan, Ambulans Hareupeun Imah, Cerita Fiksi,Fiksimini Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Bandungan,Bahasa dan Sastra Sunda

Saputangan Bodas

Bandungan Jumat, 21 Mei 2021 | 16:10 WIB

Salilaanan Marwan cicing. Panonna beureum nahan kaambeuk.

Bandung Baheula - Bandungan, Saputangan Bodas, fiksimini,fiksimini,fiksimini bahasa sunda,Fiksimini Sunda,fiksimini,fiksimini dudung ridwan,Cerita pendek bahasa Sunda

IDULFITRI

Bandungan Rabu, 12 Mei 2021 | 17:27 WIB

Poho kana protokol kaséhatan. Sabab, kébeh hayang ngarayakeun Idulfitri.

Bandung Baheula - Bandungan, IDULFITRI, fiksimini,Fiksimini Sunda,fiksimini bahasa sunda,cerita  pendek sunda,Carpon Sunda,fiksimini dudung ridwan

Peré Lebaran, Maén Badminton jeung Pamaén Persib

Bandungan Senin, 10 Mei 2021 | 13:47 WIB

Nyaan nyemésna tarik—da puguh gedé tanaga. Tapi, kieu senina badminton. Manéhna ku uing teu dibéré bola cemésen.

Bandung Baheula - Bandungan, Peré Lebaran, Maén Badminton jeung Pamaén Persib, fiksimini,fiksimini,Fiksimini Sunda,Cerita pendek Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,fiksimini dudung ridwan

Timburu

Bandungan Rabu, 5 Mei 2021 | 15:40 WIB

Da di tukang baso tahu éta pisan cinta manéhna baheula ngajadi.

Bandung Baheula - Bandungan, Timburu, fiksimini,Cerita Fiksi,Fiksimini Sunda,fiksimini dudung ridwan,timburu

Paséa

Bandungan Kamis, 29 April 2021 | 15:37 WIB

“Didengé-déngé, titadi, éta Sungut meni ngocoblak waé.

Bandung Baheula - Bandungan, Paséa, fiksimini,fiksimini,Fiksimini Sunda,fiksimini dudung ridwan,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carita pondok Sunda

Pecel Lélé Handapeun Manara Eiffel

Bandungan Selasa, 27 April 2021 | 15:13 WIB

Lampu-lampu di gigir sungai Sein geus harurung mapag peuting nu sakeudeung deui datang.

Bandung Baheula - Bandungan, Pecel Lélé Handapeun Manara Eiffel, fiksimini,Fiksimini Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,fiksimini dudung ridwan

Pa Haji nu Beunghar Berkah

Bandungan Selasa, 20 April 2021 | 15:43 WIB

Jelema datang ti suklana ti siklukna. Kabéh diondang. Nu wawuh atawa nu henteu.

Bandung Baheula - Bandungan, Pa Haji nu Beunghar Berkah, fiksimini,Fiksimini Sunda,Cerita Fiksi,Carpon Sunda

Méngbal Huhujanan

Bandungan Rabu, 14 April 2021 | 15:20 WIB

Isukna, kuring ningali Ema keur ngaberesihan baju kotor jeung sapatu urut kuring méngbal.

Bandung Baheula - Bandungan, Méngbal Huhujanan, Fikmin Sunda,Fiksimini Sunda,ceritap pendek sunda,Carpon Sunda

Hotél

Bandungan Rabu, 7 April 2021 | 16:00 WIB

Kuring godeg bari nutupkeun panto.

Bandung Baheula - Bandungan, Hotél, fiksimini,Fiksimini Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Sastra Sunda

Asmarandana Heubeul Isuk

Bandungan Senin, 5 April 2021 | 16:41 WIB

Asmarandana Heubeul Isuk

Bandung Baheula - Bandungan, Asmarandana Heubeul Isuk, Fiksimini Sunda,fiksimini,Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,seni dan budaya sunda

Surya sang Pendékar

Bandungan Selasa, 30 Maret 2021 | 14:37 WIB

Surya sang Pendékar

Bandung Baheula - Bandungan, Surya sang Pendékar, Fiksimini Sunda,fiksimini,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda

Tukang Kulinér

Bandungan Jumat, 26 Maret 2021 | 16:12 WIB

Kuring asa boga “élmu ngondang nu meuli”.

Bandung Baheula - Bandungan, Tukang Kulinér, Fiksimini Sunda,fiksimini,Cerita pendek bahasa Sunda,Carita pondok Sunda

Béja ti Austria

Bandungan Rabu, 24 Maret 2021 | 16:28 WIB

“Sanés, Kang. Austria.”

Bandung Baheula - Bandungan, Béja ti Austria, fiksimini,Fiksimini Sunda,Bandungan,Cerita pendek Sunda
lainnya
dewanpers
arrow-up