web analytics
  

tag: Cerita pendek bahasa Sunda

Sastra Sunda: RT IDUN

Bandungan Sabtu, 10 April 2021 | 06:11 WIB

KANG IDUN ngalempréh teu walakaya. Beurat awakna tuluy nyirorot. Awakna nu baheula seseg.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: RT IDUN, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Carpon Eryandi Dahlan,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Bandungan

Hotél

Bandungan Rabu, 7 April 2021 | 16:00 WIB

Kuring godeg bari nutupkeun panto.

Bandung Baheula - Bandungan, Hotél, fiksimini,Fiksimini Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Sastra Sunda

Asmarandana Heubeul Isuk

Bandungan Senin, 5 April 2021 | 16:41 WIB

Asmarandana Heubeul Isuk

Bandung Baheula - Bandungan, Asmarandana Heubeul Isuk, Fiksimini Sunda,fiksimini,Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,seni dan budaya sunda

Warung Asihan

Bandungan Minggu, 4 April 2021 | 20:42 WIB

Eukeur mah memang di warung Tante mah sagala aya. Ti mimiti barang saperti odol, sabun mandi, nepi ka daging, sarupaning...

Bandung Baheula - Bandungan, Warung Asihan, Fikmin Sunda,Cerita pendek Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,seni dan budaya sunda,seni dan sastra sunda

Sastra Sunda: WANOJA NU DATANG KA IMAH

Bandungan Sabtu, 3 April 2021 | 07:16 WIB

Laju cengkat. Kuring kudu ngawangkong jeung Miranti tur nyarita nu saenyana. Tapi manéhna geus teu nyampak di kamar hare...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: WANOJA NU DATANG KA IMAH, Cerita pendek Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,cerita pendek Komala Sutha,Carpon Sunda,Carpon Komala Sutha,seni dan budaya sunda,Sastra Sunda

Sastra Sunda: LÈNGKAH RIZKIA

Bandungan Sabtu, 27 Maret 2021 | 12:07 WIB

Bagja temen ieu haté lamun seug meunangkeun salaki siga anjeunna, unggal dinten pasti abdi bakal diimaman ku anjeunna.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: LÈNGKAH RIZKIA, Cerita Pendek,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,carpon,Bandungan

Tukang Kulinér

Bandungan Jumat, 26 Maret 2021 | 16:12 WIB

Kuring asa boga “élmu ngondang nu meuli”.

Bandung Baheula - Bandungan, Tukang Kulinér, Fiksimini Sunda,fiksimini,Cerita pendek bahasa Sunda,Carita pondok Sunda

Sastra Sunda: CARITA TINA DUA CARITA

Bandungan Sabtu, 20 Maret 2021 | 07:17 WIB

Di belah kénca aya gunung ngajega, teuing gunung naon ngaranna. Ti belah handap, kadéngé hawar-hawar séah cai wahangan,...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: CARITA TINA DUA CARITA, Sastra Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,Bandungan

Sastra Sunda: BANDUNG HIJI WANCI

Bandungan Sabtu, 13 Maret 2021 | 12:35 WIB

Manéhna malik. Tuluy gugupay. “Sangkuriang...!” Sorana handaruan, nyaingan gumuruh hujan jeung kandaraan anu rusuh.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: BANDUNG HIJI WANCI, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Yus R. Ismail,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Cerita pendek Sunda,Bandungan

Sastra Sunda: RÈPORTASEU IBLIS

Bandungan Sabtu, 20 Februari 2021 | 08:26 WIB

Kota Bandung moal tigerat ku cai. Sabab wakil rayat, pausahaan daérah, jeung pajabat Kota Bandung geus diajar ka Médan....

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: RÈPORTASEU IBLIS, Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carpon Sunda,Carpon Cecep Burdansyah,carpon,cerpen Sunda,seni dan budaya sunda

Sastra Sunda: CIKOPI RACIK TÉTÉH CANTIK

Bandungan Sabtu, 13 Februari 2021 | 06:25 WIB

Tungtungna kanyahoan ku Si Bapa. Sagala anu dibikeun dibawaan deui. Entong boro mobil, apartemen, hp, kartu kredit, baju...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: CIKOPI RACIK TÉTÉH CANTIK, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,Bandungan,seni dan sastra sunda

Sastra Sunda: FADE OUT

Bandungan Sabtu, 6 Februari 2021 | 10:19 WIB

Asa cikènèh pisan ngadagor-dagor sirah kana roda tukang batagor hareupeun kantor percètakan “Putra Walikota Jaya”, tempa...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: FADE OUT, Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carpon Sunda,Cerita Pendek Toni Lesmana,seni dan budaya sunda,Bandungan

SASTRA SUNDA: Di Classic Rock

Bandungan Sabtu, 30 Januari 2021 | 07:27 WIB

“Mun masalahna salaki salingkuh naon jalan kaluarna, Ja? Mending salingkuh deui ceuk kuring mah. Kuring gè hayang apal,...

Bandung Baheula - Bandungan, SASTRA SUNDA: Di Classic Rock, Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Bandungan

Pasundan Tempat Bumetah

Bandungan Sabtu, 9 Januari 2021 | 08:21 WIB

“Abdi betah di Pasundan, lemah cai pangharepan, bali geusan pangbalikan. Di dieu abdi duaan, tinemu bagjana cinta.”

Bandung Baheula - Bandungan, Pasundan Tempat Bumetah, Carpon Sunda,Cerita Pendek,Cerita pendek bahasa Sunda,Keindahan Pasundan,Bandungan,Atraksi Seni dan Budaya,Sastra Sunda,Carpon Ai Wawang,Pasundan

Basa Ngaranna Disebut

Bandungan Sabtu, 2 Januari 2021 | 05:39 WIB

Zulfikri Hasan, anak bungsu nu teu dipaliré, teu dibayuan, teu dipikanyaah, geus mélaan paéh poso ka kuring. Gustiii, ge...

Bandung Baheula - Bandungan, Basa Ngaranna Disebut, Carpon Sunda,Carita pondok,Cerita pendek bahasa Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda,Pandemi Covid-19
lainnya
dewanpers