web analytics
  

tag: Cerita pendek Sunda

Sastra Sunda: HARIANEUN

Bandungan Sabtu, 24 April 2021 | 06:51 WIB

Cinta Akang ku abdi dicéboran, dipiara dihadé-hadé, nepi ka ligar karembangan. Samalah akarna nyaliara meulit pageuh kan...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: HARIANEUN, Cerita pendek Sunda,cerita pendek euis Rohayati,carpon euis rohayati,Carpon Sunda,carpon,Sastra,Sastra Sunda

Warung Asihan

Bandungan Minggu, 4 April 2021 | 20:42 WIB

Eukeur mah memang di warung Tante mah sagala aya. Ti mimiti barang saperti odol, sabun mandi, nepi ka daging, sarupaning...

Bandung Baheula - Bandungan, Warung Asihan, Fikmin Sunda,Cerita pendek Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,seni dan budaya sunda,seni dan sastra sunda

Sastra Sunda: WANOJA NU DATANG KA IMAH

Bandungan Sabtu, 3 April 2021 | 07:16 WIB

Laju cengkat. Kuring kudu ngawangkong jeung Miranti tur nyarita nu saenyana. Tapi manéhna geus teu nyampak di kamar hare...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: WANOJA NU DATANG KA IMAH, Cerita pendek Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,cerita pendek Komala Sutha,Carpon Sunda,Carpon Komala Sutha,seni dan budaya sunda,Sastra Sunda

Surya sang Pendékar

Bandungan Selasa, 30 Maret 2021 | 14:37 WIB

Surya sang Pendékar

Bandung Baheula - Bandungan, Surya sang Pendékar, Fiksimini Sunda,fiksimini,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda

Sastra Sunda: LÈNGKAH RIZKIA

Bandungan Sabtu, 27 Maret 2021 | 12:07 WIB

Bagja temen ieu haté lamun seug meunangkeun salaki siga anjeunna, unggal dinten pasti abdi bakal diimaman ku anjeunna.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: LÈNGKAH RIZKIA, Cerita Pendek,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,carpon,Bandungan

Béja ti Austria

Bandungan Rabu, 24 Maret 2021 | 16:28 WIB

“Sanés, Kang. Austria.”

Bandung Baheula - Bandungan, Béja ti Austria, fiksimini,Fiksimini Sunda,Bandungan,Cerita pendek Sunda

Sastra Sunda: CARITA TINA DUA CARITA

Bandungan Sabtu, 20 Maret 2021 | 07:17 WIB

Di belah kénca aya gunung ngajega, teuing gunung naon ngaranna. Ti belah handap, kadéngé hawar-hawar séah cai wahangan,...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: CARITA TINA DUA CARITA, Sastra Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,Bandungan

Sastra Sunda: BANDUNG HIJI WANCI

Bandungan Sabtu, 13 Maret 2021 | 12:35 WIB

Manéhna malik. Tuluy gugupay. “Sangkuriang...!” Sorana handaruan, nyaingan gumuruh hujan jeung kandaraan anu rusuh.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: BANDUNG HIJI WANCI, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Yus R. Ismail,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Cerita pendek Sunda,Bandungan

Sastra Sunda: PASIR DUKUH

Bandungan Sabtu, 6 Maret 2021 | 06:31 WIB

Baréto keur budak mah remen diabringkeun ka para uwa, tepi ka aleut-aleutan mapay tanjakan Pasir Dukuh.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: PASIR DUKUH, Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda

Misteri Sripanggung

Bandungan Sabtu, 27 Februari 2021 | 06:35 WIB

Ti dieu kakara nyaynyayan. Yén bisa jadi nu sok ngajungjujurigan mah sripanggung nu heubeul. Nyi Suminar mah leungitna c...

Bandung Baheula - Bandungan, Misteri Sripanggung, Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda,Aan Merdeka Permana

Dua Carita Sunda Ubar Tunduh: "Jalan-Jalan ka Mol" jeung "Kabawa Caah"

Bandungan Selasa, 9 Februari 2021 | 14:02 WIB

Asa ku hayang seuti maca carita Sunda pondok ieu.

Bandung Baheula - Bandungan, Dua Carita Sunda Ubar Tunduh: "Jalan-Jalan ka Mol" jeung "Kabawa Caah", Cerita Sunda pendek,Cerita pendek Sunda yang bikin tertawa,Fiksimini Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,Carita Sunda ubar tunduh

SASTRA SUNDA: Di Classic Rock

Bandungan Sabtu, 30 Januari 2021 | 07:27 WIB

“Mun masalahna salaki salingkuh naon jalan kaluarna, Ja? Mending salingkuh deui ceuk kuring mah. Kuring gè hayang apal,...

Bandung Baheula - Bandungan, SASTRA SUNDA: Di Classic Rock, Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Bandungan

SASTRA SUNDA: Nu Asih Kapegat Pati

Bandungan Sabtu, 23 Januari 2021 | 08:35 WIB

Kuring bati olohok asa teu percaya kana téténjoan. Asa tacan kungsi kawénéhan aya awéwé nu ngadon milu mandi. Keur mah t...

Bandung Baheula - Bandungan, SASTRA SUNDA: Nu Asih Kapegat Pati, Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carita pondok Sunda,Bandungan

SASTRA SUNDA: Ka Saha atuh Nitipkeun Asih?

Bandungan Sabtu, 16 Januari 2021 | 06:56 WIB

Lalaunan asih jero dada ngarangrangan. Waktuna urang kudu paturay, Kang Fahri. Najan kuring miharep aya rasa asih kuring...

Bandung Baheula - Bandungan, SASTRA SUNDA: Ka Saha atuh Nitipkeun Asih?, Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Komala Sutha,Mangle,Sunda Midang,Bandungan
lainnya
dewanpers