web analytics
  

tag: Bandungan

Sastra Sunda: KEMBANG HAREPAN

Bandungan Sabtu, 17 April 2021 | 09:49 WIB

“Tos ti wangkid ayeuna mah tong aya Nina di dieu, Kang. Urang nataan deui kahirupan anyar.”

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: KEMBANG HAREPAN, Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,cerita pendek nina rahayu nadea,Carpon Sunda,Bandungan

Sastra Sunda: RT IDUN

Bandungan Sabtu, 10 April 2021 | 06:11 WIB

KANG IDUN ngalempréh teu walakaya. Beurat awakna tuluy nyirorot. Awakna nu baheula seseg.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: RT IDUN, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Carpon Eryandi Dahlan,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Bandungan

Sastra Sunda: LÈNGKAH RIZKIA

Bandungan Sabtu, 27 Maret 2021 | 12:07 WIB

Bagja temen ieu haté lamun seug meunangkeun salaki siga anjeunna, unggal dinten pasti abdi bakal diimaman ku anjeunna.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: LÈNGKAH RIZKIA, Cerita Pendek,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,carpon,Bandungan

Béja ti Austria

Bandungan Rabu, 24 Maret 2021 | 16:28 WIB

“Sanés, Kang. Austria.”

Bandung Baheula - Bandungan, Béja ti Austria, fiksimini,Fiksimini Sunda,Bandungan,Cerita pendek Sunda

Sastra Sunda: CARITA TINA DUA CARITA

Bandungan Sabtu, 20 Maret 2021 | 07:17 WIB

Di belah kénca aya gunung ngajega, teuing gunung naon ngaranna. Ti belah handap, kadéngé hawar-hawar séah cai wahangan,...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: CARITA TINA DUA CARITA, Sastra Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,Bandungan

Sastra Sunda: BANDUNG HIJI WANCI

Bandungan Sabtu, 13 Maret 2021 | 12:35 WIB

Manéhna malik. Tuluy gugupay. “Sangkuriang...!” Sorana handaruan, nyaingan gumuruh hujan jeung kandaraan anu rusuh.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: BANDUNG HIJI WANCI, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Yus R. Ismail,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Cerita pendek Sunda,Bandungan

Sastra Sunda: PASIR DUKUH

Bandungan Sabtu, 6 Maret 2021 | 06:31 WIB

Baréto keur budak mah remen diabringkeun ka para uwa, tepi ka aleut-aleutan mapay tanjakan Pasir Dukuh.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: PASIR DUKUH, Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda

Misteri Sripanggung

Bandungan Sabtu, 27 Februari 2021 | 06:35 WIB

Ti dieu kakara nyaynyayan. Yén bisa jadi nu sok ngajungjujurigan mah sripanggung nu heubeul. Nyi Suminar mah leungitna c...

Bandung Baheula - Bandungan, Misteri Sripanggung, Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda,Aan Merdeka Permana

Sastra Sunda: CIKOPI RACIK TÉTÉH CANTIK

Bandungan Sabtu, 13 Februari 2021 | 06:25 WIB

Tungtungna kanyahoan ku Si Bapa. Sagala anu dibikeun dibawaan deui. Entong boro mobil, apartemen, hp, kartu kredit, baju...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: CIKOPI RACIK TÉTÉH CANTIK, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,Bandungan,seni dan sastra sunda

Sastra Sunda: FADE OUT

Bandungan Sabtu, 6 Februari 2021 | 10:19 WIB

Asa cikènèh pisan ngadagor-dagor sirah kana roda tukang batagor hareupeun kantor percètakan “Putra Walikota Jaya”, tempa...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: FADE OUT, Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carpon Sunda,Cerita Pendek Toni Lesmana,seni dan budaya sunda,Bandungan

SASTRA SUNDA: Di Classic Rock

Bandungan Sabtu, 30 Januari 2021 | 07:27 WIB

“Mun masalahna salaki salingkuh naon jalan kaluarna, Ja? Mending salingkuh deui ceuk kuring mah. Kuring gè hayang apal,...

Bandung Baheula - Bandungan, SASTRA SUNDA: Di Classic Rock, Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Bandungan

SASTRA SUNDA: Nu Asih Kapegat Pati

Bandungan Sabtu, 23 Januari 2021 | 08:35 WIB

Kuring bati olohok asa teu percaya kana téténjoan. Asa tacan kungsi kawénéhan aya awéwé nu ngadon milu mandi. Keur mah t...

Bandung Baheula - Bandungan, SASTRA SUNDA: Nu Asih Kapegat Pati, Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carita pondok Sunda,Bandungan

SASTRA SUNDA: Ka Saha atuh Nitipkeun Asih?

Bandungan Sabtu, 16 Januari 2021 | 06:56 WIB

Lalaunan asih jero dada ngarangrangan. Waktuna urang kudu paturay, Kang Fahri. Najan kuring miharep aya rasa asih kuring...

Bandung Baheula - Bandungan, SASTRA SUNDA: Ka Saha atuh Nitipkeun Asih?, Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Komala Sutha,Mangle,Sunda Midang,Bandungan

Pasundan Tempat Bumetah

Bandungan Sabtu, 9 Januari 2021 | 08:21 WIB

“Abdi betah di Pasundan, lemah cai pangharepan, bali geusan pangbalikan. Di dieu abdi duaan, tinemu bagjana cinta.”

Bandung Baheula - Bandungan, Pasundan Tempat Bumetah, Carpon Sunda,Cerita Pendek,Cerita pendek bahasa Sunda,Keindahan Pasundan,Bandungan,Atraksi Seni dan Budaya,Sastra Sunda,Carpon Ai Wawang,Pasundan

Basa Ngaranna Disebut

Bandungan Sabtu, 2 Januari 2021 | 05:39 WIB

Zulfikri Hasan, anak bungsu nu teu dipaliré, teu dibayuan, teu dipikanyaah, geus mélaan paéh poso ka kuring. Gustiii, ge...

Bandung Baheula - Bandungan, Basa Ngaranna Disebut, Carpon Sunda,Carita pondok,Cerita pendek bahasa Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda,Pandemi Covid-19
lainnya
dewanpers