web analytics
  

tag: Bahasa dan Sastra Sunda

Sastra Sunda: Sora Takbir nu Mawa Ketir

Bandungan Sabtu, 29 Mei 2021 | 10:06 WIB

Sora takbiran beuki ramé. Nu daratang ka imah Lis oge beuki loba. Lis teu eureun ceurik, ngan teu nepi kapaéhan mah. Man...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: Sora Takbir nu Mawa Ketir, Carita pondok Sunda,Carita pondok,cerpen Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,carpon Eriyandi Dahlan,Bandungan,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda

Ambulans Hareupeun Imah

Bandungan Jumat, 28 Mei 2021 | 16:14 WIB

Ngawani-wani manéh lempang ka ruang tamu. Mukakeun gardéng lalaunan, dongko noong, sidik aya ambulans nu Kang Abda. Nu c...

Bandung Baheula - Bandungan, Ambulans Hareupeun Imah, Cerita Fiksi,Fiksimini Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Bandungan,Bahasa dan Sastra Sunda

Sastra Sunda: PETI PANYINGLAR PATI

Bandungan Sabtu, 15 Mei 2021 | 09:05 WIB

Tali peti anu ceuk pangrasana geus pageuh ditalikeun kana palang dada, singhoréng talina pegat kabawa tanaga cai nu nyéo...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: PETI PANYINGLAR PATI, cerpen Sunda,Cerita pendek Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Ai Wawang,Carita pondok,Bandungan,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,carpon

Paséa

Bandungan Kamis, 29 April 2021 | 15:37 WIB

“Didengé-déngé, titadi, éta Sungut meni ngocoblak waé.

Bandung Baheula - Bandungan, Paséa, fiksimini,fiksimini,Fiksimini Sunda,fiksimini dudung ridwan,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carita pondok Sunda

Sastra Sunda: KEMBANG HAREPAN

Bandungan Sabtu, 17 April 2021 | 09:49 WIB

“Tos ti wangkid ayeuna mah tong aya Nina di dieu, Kang. Urang nataan deui kahirupan anyar.”

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: KEMBANG HAREPAN, Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,cerita pendek nina rahayu nadea,Carpon Sunda,Bandungan

Sastra Sunda: RT IDUN

Bandungan Sabtu, 10 April 2021 | 06:11 WIB

KANG IDUN ngalempréh teu walakaya. Beurat awakna tuluy nyirorot. Awakna nu baheula seseg.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: RT IDUN, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Carpon Eryandi Dahlan,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Bandungan

Réuni para Pulpén

Bandungan Kamis, 11 Maret 2021 | 18:52 WIB

Pulpén-pulpén ti saalam dunya, heu heu, karumpul di hiji tempat. Réuni caritana.

Bandung Baheula - Bandungan, Réuni para Pulpén, Fiksimini Sunda,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Sastra Sunda: PASIR DUKUH

Bandungan Sabtu, 6 Maret 2021 | 06:31 WIB

Baréto keur budak mah remen diabringkeun ka para uwa, tepi ka aleut-aleutan mapay tanjakan Pasir Dukuh.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: PASIR DUKUH, Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda

Misteri Sripanggung

Bandungan Sabtu, 27 Februari 2021 | 06:35 WIB

Ti dieu kakara nyaynyayan. Yén bisa jadi nu sok ngajungjujurigan mah sripanggung nu heubeul. Nyi Suminar mah leungitna c...

Bandung Baheula - Bandungan, Misteri Sripanggung, Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda,Aan Merdeka Permana

Nu Ceurik Lebah Péngkolan

Bandungan Rabu, 24 Februari 2021 | 14:34 WIB

Lebah péngkolan, kasampak si Kokom keur cingogo bari ceurik. Leungeunna mulungan béas nu ngalayah dina taneuh bécék.

Bandung Baheula - Bandungan, Nu Ceurik Lebah Péngkolan, fiksimini,Fiksimini Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Sastra Sunda: RÈPORTASEU IBLIS

Bandungan Sabtu, 20 Februari 2021 | 08:26 WIB

Kota Bandung moal tigerat ku cai. Sabab wakil rayat, pausahaan daérah, jeung pajabat Kota Bandung geus diajar ka Médan....

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: RÈPORTASEU IBLIS, Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carpon Sunda,Carpon Cecep Burdansyah,carpon,cerpen Sunda,seni dan budaya sunda

Sastra Sunda: CIKOPI RACIK TÉTÉH CANTIK

Bandungan Sabtu, 13 Februari 2021 | 06:25 WIB

Tungtungna kanyahoan ku Si Bapa. Sagala anu dibikeun dibawaan deui. Entong boro mobil, apartemen, hp, kartu kredit, baju...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: CIKOPI RACIK TÉTÉH CANTIK, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,Bandungan,seni dan sastra sunda

Dua Carita Sunda Ubar Tunduh: "Jalan-Jalan ka Mol" jeung "Kabawa Caah"

Bandungan Selasa, 9 Februari 2021 | 14:02 WIB

Asa ku hayang seuti maca carita Sunda pondok ieu.

Bandung Baheula - Bandungan, Dua Carita Sunda Ubar Tunduh: "Jalan-Jalan ka Mol" jeung "Kabawa Caah", Cerita Sunda pendek,Cerita pendek Sunda yang bikin tertawa,Fiksimini Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,Carita Sunda ubar tunduh

Sastra Sunda: FADE OUT

Bandungan Sabtu, 6 Februari 2021 | 10:19 WIB

Asa cikènèh pisan ngadagor-dagor sirah kana roda tukang batagor hareupeun kantor percètakan “Putra Walikota Jaya”, tempa...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: FADE OUT, Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carpon Sunda,Cerita Pendek Toni Lesmana,seni dan budaya sunda,Bandungan

Anugerah Sastera Rancagé: “Pelesir ka Basisir” Buku nu Meunang Hadiah...

Bandungan Rabu, 3 Februari 2021 | 11:56 WIB

Sanajan lain hadiah Rancagé, tetep wé aya dina rangkéyan Hadiah Sastera Rancagé, kapan hadiahna sarua gedéna jeung hadia...

Bandung Baheula - Bandungan, Anugerah Sastera Rancagé: “Pelesir ka Basisir” Buku nu Meunang Hadiah Samsudi 2021 , Anugerah Hadiah Sastera Rancagé,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,Risnawati,Novel Sasalad karya Dadan Sutisna raih hadiah Rancage,Hadiah Samsudi,Pelesir ka Basisir
lainnya
dewanpers