web analytics

Vidéo Doni Salmanan nu keur Ngabagi-bagi Duit Viral. Saha Doni Salmanan téh?

clockJumat, 16 Juli 2021 13:12 WIB userRedaksi AyoBandung.Com
Bandung Baheula - Bandungan, Vidéo Doni Salmanan nu keur Ngabagi-bagi Duit Viral. Saha Doni Salmanan téh?, Doni Salmanan,doni salmanan bagi-bagi duit,Youtuber Doni Salmanan,Sahrul Gunawan,Dadang Supriatna-Sahrul Gunawan (Bedas)

Foto kolase Doni Salmanan [Instagram] (Suara.com)

LENGKONG, AYOBANDUNG.COM -- Vidéo viral youtuber asal Soreang Kabupaten Bandung, Doni Salmanan, nu keur ngabagi-bagi duit di jalanan di Kota Bandung di-repost ku Wakil Bupati Kabupaten Bandung, Sahrul Gunawan.

Wakil Bupati Bandung Sahrul Gunawan. (instagram@sahrulgunawanofficial.)

Sahrul mostingkeun deui vidéona Kemis, 15 Juli 2021. Dina, catetanna, Wakil Bupati Sahrul nyebut ngarasa reueus ku tarékah youtuber Doni Salmanan nu paduli kana kaayaan pandemi ayeuna.

"Saya Wakil Bupati Bandung merasa bangga dengan warga yang peduli atas kondisi masyarakat di situasi pandemi. Ini juara, insya Alloh kita bisa jika masyarakat, pengusaha, dan seluruh stake holder ikut bersama-sama dengan pemerintah menghadapi situasi pandemi dan dampaknya ini," ceuk Sahrul Gunawan dina ig @sahrulgunawanofficial.

Vidéo nu di-repost Aa kasép Sahrul Gunawan téh atuh ditongton ku puluhan ribu jelema jeung meunang ratusan koméntar. Teu saeutik nu méré pujian ka Doni Salmanan. Tapi, loba ogé nu méré koméntar “nyelekit nyindiran” ka pamaréntah Kabupaten Bandung.

Umpamana koméntar @uji_lestari28 nu ménta Bupati jeung Wakil Bupati Bandung ngalakukeun hal nu sarua: "Mangga atuh disarengan ke Kang DS sareng Kang Arul ... Gaskeun supados langkung Bedas."

Koméntar lianna, nagih jangji pamaréntah: "dr pemerintah udah cair apa belum aa...," tulis @ssidik492; "Iraha atuh ti pamaréntahna, Pa?" ceuk @alwi_shhb69.

Kuduna pamaréntah ulah éléh ku masarakat umum. @aalakban9 nulis:  "mangga atuh ah da ku warga tos dicontokeun, Pa. Piraku éléh ku warga?"

Loba ogé nu mihareup pajabat di lingkungan pamaréntah Kabupaten Bandung ngalakukeun hal nu sarua. Koméntar séjénna mihareup Doni Salmanan ngabagikeun duit di wilayah Kabupaten Bandung.

Saha Doni Salmanan téh?
Salain ngabagikeun duit ka masarakat, sababaraha minggu kaléwat, Doni Salmanan viral nyawér ka youtuber Reza Arap nu keur live néangan donasi jang masarakat nu kadampak pandemi. Teu kagok, duit sawéran ti Doni Rp1 miliar!

Penasaran ka Doni Salmanan téh saha? Ieu sababaraha catetan dirangkum ku redaksi.

  1. Doni Salmanan sok nyebut dirina King Salman. Manéhna boga hobi ngoléksi motor gedé (mogé) nu kakara kaluar ti  pabrik.
  2. Sanajan loba duit, Doni Salmanan teu éra nginum bandrek sisi jalan.
  3. Hiji waktu manéhna nyobaan maén golf, Doni Salmanan nyebut, tingali tukang macul maén golf.
  4. Sopan, daréhdéh, soméah, jeung handap asor. Sikep kitu, cenah, amanah ti bapana.
  5. Lian ti resep mogé anyar, Doni Salmanan ogé resep ngoleksi motor hebel!
  6. Kasuksésan Doni Salmanan teu ujug-ujug. Manéhna ngarintis karirna ti handap. Teu langsung boga mobil méwah, Doni Salmanan saméméhna miboga mobil biasa siga batur.
  7. Ti keur leutik, Doni Salmanan resep ulin di “alam terbuka”.
Editor: Dudung Ridwan

terbaru

Cerpen: MITEMBEYAN* TERAKHIR

Bandungan Sabtu, 31 Juli 2021 | 10:08 WIB

Siang-siang esoknya, sawah Atang berpindah tangan. Uang hasil penjualan akhirnya disepakati dibuat lima belas kamar kont...

Bandung Baheula - Bandungan, Cerpen: MITEMBEYAN* TERAKHIR, Cerita Pendek,cerita pendek gandi sugandi,cerpen gandi sugandi,cerpen,Sastra,Bahasa dan Sastra Indonesia

Kebon Binatang Bandung Krisis. Soang jeung Uncal Bakal jadi Kahakanan...

Bandungan Jumat, 30 Juli 2021 | 14:03 WIB

Ngeunaan bantuan, Aan nyebut salila ieu Bazoga meunang bantuan pakan ti komunitas, pihak swasta, atawa pribadi.

Bandung Baheula - Bandungan, Kebon Binatang Bandung Krisis. Soang jeung Uncal Bakal jadi Kahakanan Maung, Kebun Binatang Bandung,Kebun Binatang,Bazoga,pakan harimau Kebun Binatang Bandung

Sastra Sunda: MAPAG HIBAR PANGHAREPAN

Bandungan Sabtu, 24 Juli 2021 | 13:59 WIB

Kuring diuk sisi jandéla, beus ngageuleuyeung lalaunan. Anit ngadadahan ka bapana. Beuki jauh, leungeun Fahmi diantelkeu...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: MAPAG HIBAR PANGHAREPAN, Carpon Sunda,carpon Aam Amarullah,carpon,Sastra Sunda,sastra dan budaya Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda

Disaté, Digulé, Digepuk … Daging Kurban Dikumaha Deui Nya? Geus Nyobaa...

Bandungan Jumat, 23 Juli 2021 | 11:32 WIB

Saté koyor dijieunna tina gajih sapi, teu maké daging pisan. Di Yogyakarta, saté koyor sohor pisan.

Bandung Baheula - Bandungan, Disaté, Digulé, Digepuk … Daging Kurban Dikumaha Deui Nya? Geus Nyobaan Saté Koyor?, Sate Koyor,masak daging kurban,Iduladha,sate,gule,gepuk,Daging Kurban

Anthony Ginting Siap Makalangan di Olimpiade Tokyo 2020

Bandungan Rabu, 21 Juli 2021 | 14:49 WIB

Dina anceran mah, Ginting nu jadi unggulan kalima di Olimpiade ieu, bakal sanggup ngeléhkeun lawan-lawanna.

Bandung Baheula - Bandungan, Anthony Ginting Siap Makalangan di Olimpiade Tokyo 2020, Anthony Ginting,Pebulutangkis Anthony Sinisuka Ginting,Olimpiade 2020 Tokyo,tunggal putra anthony sinisuka ginting,Bulu Tangkis

Cerpen: TRUK MENUJU KOTA

Bandungan Sabtu, 17 Juli 2021 | 07:49 WIB

Seharusnya aku takut kepada Brenda. Dia cukup jangkung dan suaranya terdengar berat. Brenda adalah perempuan yang terjeb...

Bandung Baheula - Bandungan, Cerpen: TRUK MENUJU KOTA, Cerita Pendek,cerpen,Cerita pendek Ken Hanggara,Sastra,Bahasa dan Sastra Indonesia

Vidéo Doni Salmanan nu keur Ngabagi-bagi Duit Viral. Saha Doni Salmana...

Bandungan Jumat, 16 Juli 2021 | 13:12 WIB

Wakil Bupati Bandung, Sahrul Gunawan, nga-repost vidéo Doni Salmanan. Atuh, meunang mangpirang koméntar.

Bandung Baheula - Bandungan, Vidéo Doni Salmanan nu keur Ngabagi-bagi Duit Viral. Saha Doni Salmanan téh?, Doni Salmanan,doni salmanan bagi-bagi duit,Youtuber Doni Salmanan,Sahrul Gunawan,Dadang Supriatna-Sahrul Gunawan (Bedas)

Korona dina Carpon Sunda: Catetan tina Pasanggiri Ngarang Carpon Pakar...

Bandungan Selasa, 13 Juli 2021 | 20:16 WIB

Catetan tina Pasanggiri Ngarang Carpon Korona di Komunitas Pakarangan

Bandung Baheula - Bandungan, Korona dina Carpon Sunda: Catetan tina Pasanggiri Ngarang Carpon Pakarangan, Carpon Sunda,pasanggiri ngarang carpon,pakarangan,pasanggiri ngarang carpon Pakarangan,Hadi AKS,Bahasa dan Sastra Sunda,seni dan sastra sunda,Sastra Sunda

artikel terkait

dewanpers
arrow-up