web analytics

Y jeung Angkotna Rék Diduruk Sanggeus Ngajalankeun Ugal-ugalan Nabrak Sababaraha Kandaraan

clockJumat, 4 Juni 2021 15:31 WIB userRedaksi AyoBandung.Com
Bandung Baheula - Bandungan, Y jeung Angkotna Rék Diduruk Sanggeus Ngajalankeun Ugal-ugalan Nabrak Sababaraha Kandaraan, Sopir Angkot,sopir angkot ugal-ugalan,sopir angkot tabrak orang di Baleendah,Sopir Angkot Tabrak Lari

Barang bukti angkot yang sempat ugal-ugalan dan sopirnya dihajar massa di Baleendah, Sabtu, 29 Mei 2021 (Ayobandung.com/Idham)

BALEENDAH, AYOBANDUNG.COM— Supir angkot Y ngajalankeun angkot ugal-ugalan. Aksina, welasan kilometer, ti Paséh nepi ka Balééndah. Singhoréng, angkotna diuudag massa sanggeus nabrak sababaraha kandaraan, malah nu ditabrakna saurang maot.

Mimitina mah Y supir angkot Jurusan Cangkuang-Dayeuhkolot. Y téh budak kénéh, umurna kakara 18 taun. Y meunang order pikeun ngangkut rombongan barudak sakola (sakitar 6 urang-an) ti Rancamanyar nu rék kemping di Kacamatan Rancasari Kabupaten Bandung, Saptu 29 Mei 2021. Angkot Y nyemprung ti Ciparaykeun.

Tapi, kakara nepi Pacét, angkot Y kaserémpét treuk nu nyababkeun kaca spion angkotna ruksak. Y—nu cenah rada mabok ku pangaruh minuman keras--teu narima. Angkotna diputerbalikkeun. Maksud Y rék ngudag treuk sangkan supirna tanggung jawab. Tapi, kalahka Y beuki sial, sabab angkotna malah nabrak motor. Sanggeus nabrak motor, Y malik ngabiur da diuudag ku massa.

Aksi ngebut Y lumangsung belasan kilometer, ti Paséh nepi Balééndah. Nu kasénggol ku angkot Y tuluy nambahan. Massa nu ngudag angkotna beuki loba.

Puncakna di Balééndah, Y nabrak S, pengendara asal Kota Bandung. S maot sanggeus dibawa ka rumah sakit.

Di Jalan Siliwangi Balééndah, angkot Y nabrak warung saté. Ban tukang angkotna tigebrus ka solokan. Atuh, angkotna teu bisa maju deui. "Si Supir langsung diteunggeulan ku warga," ceuk Deden Zaenal Mutaqin, nu boga warung saté nu ditabrak ku Y, Minggu 30 Mei 2021.

Massa ogé ngalampiaskeun kakeselna kana angkot Y. Sakabéh kacana peupeus. Bodi tukangna penyok. Euweuh tutup téngkian, teuing ka mana? Angkot nu boga nomor polisi D 1961 EY éta ayeuna geus  diamankan di Mapolsék Balééndah."Sempet aya omongan ti massa ‘duruk’. Tapi, pulisi kaburu datang," ceuk Deden.

Y ayeuna keur dirawat da awakna ringseuk sanggeus digebugan ku massa.

 

Editor: Dudung Ridwan

terbaru

Sastra Sunda: MAPAG HIBAR PANGHAREPAN

Bandungan Sabtu, 24 Juli 2021 | 13:59 WIB

Kuring diuk sisi jandéla, beus ngageuleuyeung lalaunan. Anit ngadadahan ka bapana. Beuki jauh, leungeun Fahmi diantelkeu...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: MAPAG HIBAR PANGHAREPAN, Carpon Sunda,carpon Aam Amarullah,carpon,Sastra Sunda,sastra dan budaya Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda

Disaté, Digulé, Digepuk … Daging Kurban Dikumaha Deui Nya? Geus Nyobaa...

Bandungan Jumat, 23 Juli 2021 | 11:32 WIB

Saté koyor dijieunna tina gajih sapi, teu maké daging pisan. Di Yogyakarta, saté koyor sohor pisan.

Bandung Baheula - Bandungan, Disaté, Digulé, Digepuk … Daging Kurban Dikumaha Deui Nya? Geus Nyobaan Saté Koyor?, Sate Koyor,masak daging kurban,Iduladha,sate,gule,gepuk,Daging Kurban

Anthony Ginting Siap Makalangan di Olimpiade Tokyo 2020

Bandungan Rabu, 21 Juli 2021 | 14:49 WIB

Dina anceran mah, Ginting nu jadi unggulan kalima di Olimpiade ieu, bakal sanggup ngeléhkeun lawan-lawanna.

Bandung Baheula - Bandungan, Anthony Ginting Siap Makalangan di Olimpiade Tokyo 2020, Anthony Ginting,Pebulutangkis Anthony Sinisuka Ginting,Olimpiade 2020 Tokyo,tunggal putra anthony sinisuka ginting,Bulu Tangkis

Cerpen: TRUK MENUJU KOTA

Bandungan Sabtu, 17 Juli 2021 | 07:49 WIB

Seharusnya aku takut kepada Brenda. Dia cukup jangkung dan suaranya terdengar berat. Brenda adalah perempuan yang terjeb...

Bandung Baheula - Bandungan, Cerpen: TRUK MENUJU KOTA, Cerita Pendek,cerpen,Cerita pendek Ken Hanggara,Sastra,Bahasa dan Sastra Indonesia

Vidéo Doni Salmanan nu keur Ngabagi-bagi Duit Viral. Saha Doni Salmana...

Bandungan Jumat, 16 Juli 2021 | 13:12 WIB

Wakil Bupati Bandung, Sahrul Gunawan, nga-repost vidéo Doni Salmanan. Atuh, meunang mangpirang koméntar.

Bandung Baheula - Bandungan, Vidéo Doni Salmanan nu keur Ngabagi-bagi Duit Viral. Saha Doni Salmanan téh?, Doni Salmanan,doni salmanan bagi-bagi duit,Youtuber Doni Salmanan,Sahrul Gunawan,Dadang Supriatna-Sahrul Gunawan (Bedas)

Korona dina Carpon Sunda: Catetan tina Pasanggiri Ngarang Carpon Pakar...

Bandungan Selasa, 13 Juli 2021 | 20:16 WIB

Catetan tina Pasanggiri Ngarang Carpon Korona di Komunitas Pakarangan

Bandung Baheula - Bandungan, Korona dina Carpon Sunda: Catetan tina Pasanggiri Ngarang Carpon Pakarangan, Carpon Sunda,pasanggiri ngarang carpon,pakarangan,pasanggiri ngarang carpon Pakarangan,Hadi AKS,Bahasa dan Sastra Sunda,seni dan sastra sunda,Sastra Sunda

Sastra Sunda: ÉLÉGI PANDEMI

Bandungan Sabtu, 10 Juli 2021 | 10:47 WIB

Saban kuring rék miang sakola di TK Bustanul Athfal, buuk kuring nu panjang, diuntun dua. Dipitaan. Dibajuan. Disoléndan...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: ÉLÉGI PANDEMI, Carpon Sunda,Carpon Komala Sutha,Carita pondok Sunda,Cerita pendek Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita Pendek,Sastra Sunda

Beurat Mayar Denda Rp5 Juta, Tukang Bubur nu Ngalanggar PPKM Ditulunga...

Bandungan Jumat, 9 Juli 2021 | 13:46 WIB

Sawa cumarita, yén bubur Biasa Malam mimiti buka tabuh 5 soré nepi ka tabuh 6 isuk-isuk.

Bandung Baheula - Bandungan, Beurat Mayar Denda Rp5 Juta, Tukang Bubur nu Ngalanggar PPKM Ditulungan Hamba Allah, Pelanggar PPKM Darurat,tukang bubur didenda 5 juta,tukang bubur langgar ppkm darurat,ppkm darurat di tasikmalaya
dewanpers
arrow-up