web analytics
  

Y jeung Angkotna Rék Diduruk Sanggeus Ngajalankeun Ugal-ugalan Nabrak Sababaraha Kandaraan

Jumat, 4 Juni 2021 15:31 WIB Redaksi AyoBandung.Com
Bandung Baheula - Bandungan, Y jeung Angkotna Rék Diduruk Sanggeus Ngajalankeun Ugal-ugalan Nabrak Sababaraha Kandaraan, Sopir Angkot,sopir angkot ugal-ugalan,sopir angkot tabrak orang di Baleendah,Sopir Angkot Tabrak Lari

Barang bukti angkot yang sempat ugal-ugalan dan sopirnya dihajar massa di Baleendah, Sabtu, 29 Mei 2021 (Ayobandung.com/Idham)

BALEENDAH, AYOBANDUNG.COM— Supir angkot Y ngajalankeun angkot ugal-ugalan. Aksina, welasan kilometer, ti Paséh nepi ka Balééndah. Singhoréng, angkotna diuudag massa sanggeus nabrak sababaraha kandaraan, malah nu ditabrakna saurang maot.

Mimitina mah Y supir angkot Jurusan Cangkuang-Dayeuhkolot. Y téh budak kénéh, umurna kakara 18 taun. Y meunang order pikeun ngangkut rombongan barudak sakola (sakitar 6 urang-an) ti Rancamanyar nu rék kemping di Kacamatan Rancasari Kabupaten Bandung, Saptu 29 Mei 2021. Angkot Y nyemprung ti Ciparaykeun.

Tapi, kakara nepi Pacét, angkot Y kaserémpét treuk nu nyababkeun kaca spion angkotna ruksak. Y—nu cenah rada mabok ku pangaruh minuman keras--teu narima. Angkotna diputerbalikkeun. Maksud Y rék ngudag treuk sangkan supirna tanggung jawab. Tapi, kalahka Y beuki sial, sabab angkotna malah nabrak motor. Sanggeus nabrak motor, Y malik ngabiur da diuudag ku massa.

Aksi ngebut Y lumangsung belasan kilometer, ti Paséh nepi Balééndah. Nu kasénggol ku angkot Y tuluy nambahan. Massa nu ngudag angkotna beuki loba.

Puncakna di Balééndah, Y nabrak S, pengendara asal Kota Bandung. S maot sanggeus dibawa ka rumah sakit.

Di Jalan Siliwangi Balééndah, angkot Y nabrak warung saté. Ban tukang angkotna tigebrus ka solokan. Atuh, angkotna teu bisa maju deui. "Si Supir langsung diteunggeulan ku warga," ceuk Deden Zaenal Mutaqin, nu boga warung saté nu ditabrak ku Y, Minggu 30 Mei 2021.

Massa ogé ngalampiaskeun kakeselna kana angkot Y. Sakabéh kacana peupeus. Bodi tukangna penyok. Euweuh tutup téngkian, teuing ka mana? Angkot nu boga nomor polisi D 1961 EY éta ayeuna geus  diamankan di Mapolsék Balééndah."Sempet aya omongan ti massa ‘duruk’. Tapi, pulisi kaburu datang," ceuk Deden.

Y ayeuna keur dirawat da awakna ringseuk sanggeus digebugan ku massa.

 

Editor: Dudung Ridwan

terbaru

Keremes, Katuangan Jadul nu Mimiti Langka

Bandungan Rabu, 23 Juni 2021 | 15:43 WIB

Tapi, aya wé nu keukeuh ngeureyeuh ngaproduksi katuangan nu dijieunna tina hui ieu.

Bandung Baheula - Bandungan, Keremes, Katuangan Jadul nu Mimiti Langka, keremes,Kremes,keremes makanan jadul,keremes makana khas sunda,kremes mulai langka

Nu Dijilbab Kayas

Bandungan Selasa, 22 Juni 2021 | 14:59 WIB

Ti harita, pleng, tepi ka ayeuna teu panggih. Boh jeung Elis. Boh jeung Wawan. Carita éta geus di-énd-keun. Disimpeun di...

Bandung Baheula - Bandungan, Nu Dijilbab Kayas, Fiksimini Sunda,Cerita Fiksi,fiksimini,fiksimini dudung ridwan,Sastra Sunda

Cerpen: SEGALA HAL PENTING DALAM INGATAN

Bandungan Sabtu, 19 Juni 2021 | 09:31 WIB

Maafkan aku, Dorma. Sepertinya, aku takkan pernah sempat menceritakan segala hal penting dalam ingatanku ini kepadamu ka...

Bandung Baheula - Bandungan, Cerpen: SEGALA HAL PENTING DALAM INGATAN, Cerita Pendek,Bahasa dan Sastra Indonesia,cerpen,cerpen fitri manalu,cerita pendek fitri manalu,sastra indonesia,Sastra

Kukurilingan Néangan RS Kosong, Pasién Covid 19 Ahirna Maot di Jalan

Bandungan Jumat, 18 Juni 2021 | 14:15 WIB

Pasién Covid asal Lohbener maot di jalan sanggeus teu manggihan RS nu kosong.

Bandung Baheula - Bandungan, Kukurilingan Néangan RS Kosong, Pasién Covid 19 Ahirna Maot di Jalan, COVID-19,pasien covid 19 meninggal di jalan,rs  penuh,Pasien Covid-19

Sanggeus Ngalongok nu Gering, 35 Warga Cikalongwetan Positif Covid-19

Bandungan Kamis, 17 Juni 2021 | 15:01 WIB

Sanggeus Ngalongok nu Gering, 35 Warga Cikalongwetan Positif Covid-19

Bandung Baheula - Bandungan, Sanggeus Ngalongok nu Gering, 35 Warga Cikalongwetan Positif Covid-19, COVID-19,menjenguk orang sakit,menengok orang sakit,ngalongok nu gering

Toko Roti Sumber Hidangan (Het Snoephuis) Tempat Ngumpulna Urang Belan...

Bandungan Rabu, 16 Juni 2021 | 13:51 WIB

Toko Roti Sumber Hidangan (Het Snoephuis) Tempat Ngumpulna Urang Belanda di Bandung

Bandung Baheula - Bandungan, Toko Roti Sumber Hidangan (Het Snoephuis) Tempat Ngumpulna Urang Belanda di Bandung, Sumber Hidangan,Toko Roti Sumber Hidangan,Toko Roti Legendaris,Het Snoephuis

Sastra Sunda: PEUTING PETENG KI JURU PANTUN

Bandungan Sabtu, 12 Juni 2021 | 09:56 WIB

Pantun téh salah sahiji pintonan kasenian dina jaman Pajajaran. Anu remen dilalakonkeunanana kalolobaan mah carita ngeun...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: PEUTING PETENG KI JURU PANTUN, Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita Pendek,cerita pendek aan merdeka permana,Carpon Sunda,carpon aan merdeka  permana,Bandungan,Sastra Sunda,Bahasa dan Budaya Sunda

Kurupuk RO: Sajarah Panjang Raden Omay

Bandungan Kamis, 10 Juni 2021 | 14:44 WIB

Kurupuk RO bisa disebut kadaharan jadul nu ngalegénda. Tapi, tong salah nu raresep kana camilan khas Jawa Barat ieu masi...

Bandung Baheula - Bandungan, Kurupuk RO: Sajarah Panjang Raden Omay, Kerupuk RO,Pengrajin Kerupuk RO,Raden omay,sejarah kerupuk ro,sajarah kurupuk ro
dewanpers