web analytics
  

Modus Anyar: Maling Munding Mundingna Dipeuncit Harita di TKP, Dicokot Dagingna

Kamis, 22 April 2021 14:26 WIB Irpan Wahab Muslim
Bandung Baheula - Bandungan, Modus Anyar: Maling Munding Mundingna Dipeuncit Harita di TKP, Dicokot Dagingna, Maling munding,pencurian kerbau Tasikmalaya,Daging Kerbau,pencurian kerbau

Sesa potongan daging munding. (Irpan Wahab Muslim)

TASIK, AYOBANDUNG.COM -- Maling munding atawa sapi ditungtun tina kandangna atawa tuluy diangkut ku mobil geus biasa. Tapi, maling munding nu mundingna harita dipeuncit di Tempat Kajadian Perkara (TKP), tuluy dicokot dagingna, asa kakara ngadangu.

Kitu pisan nu dialaman ku Haji Fatah warga Kampung Warung Rungkat, Desa Banyuasih, Kecamatan Taraju, Kabupaten Tasikmalaya, Senén 19 April 2021, kira-kira tabuh hiji tengah peuting.

Haji Fatah boga munding tilu nu kabéhna diurus ku Wawan warga Kampung Perkebunan Téh atawa ACD di Desa Banyuasih, Kecamatan Taraju.

Ceuk Kapolsek Taraju IPTU Agus Irianto, Rebo, 21 April 2021, “Haji Fatah boga munding tilu. Nu dipalingna ngan hiji. Malingna meuncit munding harita kénéh di TKP. Tuluy sababaraha bagéan dagingna dicokot. Daging pingping jeung opat sukuna dicokot. Nu ditinggalkeun tulang awak jeung huluna wungkul.”

Tina hasil olah TKP, aya sababaraha barang bukti nu diamankeun ku pulisi, nyaéta bagéan tulang awak munding nu teu dibawa, jeung dua péso seukeut nu masih aya getihan kénéh.

Salain éta, ceuk Agus, diamankeun ogé batu asahan, dua plastik gedé, hiji karung goni warna bodas, jeung tali tambang warna konéng jeung héjo urut nalian munding saméméh dipencit.

Hulu munding jeung sabagéan daging jeung tulang munding kapanggih ku warga di tempat wisata perkebunan teh ACD PT Sambawa.

Kapolsek Taraju IPTU Agus Irianto nétélakeun tindak pidana maling munding ieu kalawan maké modus anyar meuncit munding di TKP geus ngaresahkeun warga, utamana warga nu boga sasatoan.

Nepi ka ayeuna kasus ieu masih aya dina penyelidikan Mako Polsek Taraju.

 

Editor: Dudung Ridwan

terbaru

Sastra Sunda: IMPIAN SAMÉMÉH LEBARAN

Bandungan Sabtu, 8 Mei 2021 | 06:11 WIB

Henteu gampang geuning jadi pangarang téh. Ngahuleng ti balik tarawéh nepi ka ampir jam sabelas, asa acan manggih waé ca...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: IMPIAN SAMÉMÉH LEBARAN, Cerita Pendek,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,cerita pendek Yus R. Ismail,carpon,Carpon Sunda,carpon yus r. ismail,seni dan budaya sunda,Sastra Sunda

Dongéng Nasruddin Hoja: Numpak Keledai Nyanghareup ka Tukang

Bandungan Jumat, 7 Mei 2021 | 14:40 WIB

Tapi ayeuna mah jumaahanna bari ngabringkeun murid-muridna. Atuh da murid-muridna téh barandel pisan.

Bandung Baheula - Bandungan, Dongéng Nasruddin Hoja: Numpak Keledai Nyanghareup ka Tukang, Kisah nasruddin hoja,kisah nasruddin hoja basa sunda,carita nasruddin hoja dina basa sunda,dongeng nasruddin hoja

Aglonéma Diprédiksi Tetep Bakal Jadi Primadona

Bandungan Kamis, 6 Mei 2021 | 15:17 WIB

Aglonéma nu boga ngaran latin Chinese evergreen ieu boga kakhasan nu béda jeung nu lain.

Bandung Baheula - Bandungan, Aglonéma Diprédiksi Tetep Bakal Jadi Primadona, Tanaman Hias,Aglonema,jenis Aglonema,Aglonema impor,Aglonema lokal,harga Aglonema Bandung,harga aglonema

Timburu

Bandungan Rabu, 5 Mei 2021 | 15:40 WIB

Da di tukang baso tahu éta pisan cinta manéhna baheula ngajadi.

Bandung Baheula - Bandungan, Timburu, fiksimini,Cerita Fiksi,Fiksimini Sunda,fiksimini dudung ridwan,timburu

Hayang Lauk Laut Teu Kudu ka Laut, Aya Pasar Ikan Modern Soreang

Bandungan Selasa, 4 Mei 2021 | 14:45 WIB

Sagala lauk laut aya. Di lantéi dua aya dua puluh lapak nu narima meuleum lauk atawa narima mangmasakeun.

Bandung Baheula - Bandungan, Hayang Lauk Laut Teu Kudu ka Laut, Aya Pasar Ikan Modern Soreang, pasar ikan,Pasar Ikan Modern Soreang,Pasar Ikan Modern,Pasar Ikan Modern Bandung

Dongéng Nasruddin Hoja: Jadi Khotib Jumaah

Bandungan Senin, 3 Mei 2021 | 15:32 WIB

Can lila manéhna khutbah, katingali para jamaahna geus narundutan. Ngalegeday. Malahan sabagian jamaahna saré bari kérék...

Bandung Baheula - Bandungan, Dongéng Nasruddin Hoja:  Jadi Khotib Jumaah, Kisah nasruddin hoja,nasruddin hoja jadi khatib jumat,kisah nasruddin hoja basa sunda,carita nasruddin hoja dina basa sunda,dongeng nasruddin hoja

Sastra Sunda: DURIAT NU MAWA BEURAT

Bandungan Sabtu, 1 Mei 2021 | 07:48 WIB

Hirup jadi ayem tingtrim ku jalan musawarah, lain pabetem-betem tur hayang papada meunang sorangan.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: DURIAT NU MAWA BEURAT, cerpen Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,sastra dan budaya Sunda,Carpon Sunda,Carpon Ratih Ratnasari

Tukang Bedug Optimis Maju ka Lebaran Jualanna Maréma

Bandungan Jumat, 30 April 2021 | 13:13 WIB

Nanang nyebutkeun, dagang bedug béda jeung dagang barang séjén. Dagang kulit bedug jeung bedug mah musiman. Ayana di bul...

Bandung Baheula - Bandungan, Tukang Bedug Optimis Maju ka Lebaran Jualanna Maréma, pedagang beduk,tukang bedug,Pedagang Kulit Bedug Tasikmalaya,kulit bedug,Bedug Tasikmalaya
dewanpers