web analytics

Deuh, Persib Ulang Tahun! Albert Ngajangjikeun Kado Persib Juara Liga

clockSenin, 15 Maret 2021 15:19 WIB userGelar Aldi S
Bandung Baheula - Bandungan, Deuh, Persib Ulang Tahun! Albert Ngajangjikeun Kado Persib Juara Liga, persib ulang tahun,Persib,Pelatih Persib Bandung Robert Alberts,Umuh Muchtar,Wakil Wali Kota Bandung Yana Mulyana

Pelatih Persib Bandung Robert Rene Alberts. (Ayobandung.com/Kavin Faza)

LENGKONG, AYOBANDUNG.COM – Poé Minggu, tanggal 14 Maret 2021 kamari, Persib, kasawelasan nu jadi kareueus Kota Bandung, ngarayakeun ulang tahun nu ka-88. Geus kolot geuning nya.

Dina parayaan éta, palatih Persib Bandung asal Walanda, Robert Rene Alberts, ngedalkeun jangji. Mun liga Indonésa “bergulir” deui, insya Allah tim palatih jeung pamaén rék méré kado spésial, nyaéta nganterkeun Persib juara.

Komisaris PT Persib Bandung Bermartabat, Umuh Muchtar, ngaaminkeun kana jangji Robert Rene Albert saparakanca. Kukituna, Umuh Muchtar ngadukung pisan kana tim Persib ayeuna.

"Nya, mudah-mudahan wé. Sim kuring ngadukung pisan kana naon nu dijangjikeun ku palatih (Persib)," ceuk Umuh di Aula Asosiai PSSI Jawa Barat, Jalan Lodaya No. 20, Kota Bandung, Minggu (14/3/2021).

Umuh ngarasa reueus kacida dina ulang taun nu ka-88 ieu. Persib bisa ngondang para inohong Bandung jeung Jawa Barat, saperti  Wakil Wali Kota Bandung Yana Mulyana nu sakaligus Ketua Asosiasi PSSI Kota Bandung, para légénda Persib, Ketua Asosiasi PSSI Jawa Barat, Tommy Apriantono, jeung para pamain sénior Persib.

"Sugan teh moal kikeuan. Alhamdulilah ulang taun Persib dirayakeun," ceuk Umuh.

Robert Alberts nyebutkeun jangji Persib juara basa basa Albert dibéré kasempetan pidato dina parayaan ulang taun Persib nu ke-88 di Graha Persib, Jalan Sulanjana Kota Bandung, Minggu (14/3/2021).

"Mudah-mudahan sepak bola Indonésa bisa normal deui. Lamun Liga ‘bergulir’ deui, kado pang éndahna nu bisa dihadidahkeun nyaéta ngajadikeun Persib jadi juara liga," ceuk Rene Albert harita.

persib.jpg" />
Wakil Wali Kota Bandung Yana Mulyana bersama Komisaris Persib Umuh Muchtar ikut merayakan HUT ke-88 Persib Bandung. (dok. Humas Setda Kota Bandung)

Tong Mopohokeun 36 PS
Samentara Wakil Wali Kota Bandung Yana Mulyana boga paménta Persib tong mopohokeun 36 Persatuan Sepak Bola (36 PS).

"Basa sim kuring narima amanah sabagai Ketua PSSI Kota Bandung dina rekoméndasi muscabna nyaéta miwarang pangnaroskeun deui ‘benang merah’ Persib jeung 36 PS," ceuk Yana.

"Basa aya transisi ti Pengcab PSSI ka PT PBB, saingeut sim kuring nyaeta hombase Persib teu meunang pindah, ngaran Persib teu meunang robah, jeung  Persib kudu ngutamakeun pamain binaan ti PSSI Kota Bandung nu teu disebutkeun sabaraha-sabaraha," ceuk yana.

Kukituna, 36 PS teu weléh ngabina jeung ngahasilkeun pamaén-pamaén nu kualitasna hadé pikeun Persib.

Editor: Dudung Ridwan

terbaru

Sastra Sunda: MAPAG HIBAR PANGHAREPAN

Bandungan Sabtu, 24 Juli 2021 | 13:59 WIB

Kuring diuk sisi jandéla, beus ngageuleuyeung lalaunan. Anit ngadadahan ka bapana. Beuki jauh, leungeun Fahmi diantelkeu...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: MAPAG HIBAR PANGHAREPAN, Carpon Sunda,carpon Aam Amarullah,carpon,Sastra Sunda,sastra dan budaya Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda

Disaté, Digulé, Digepuk … Daging Kurban Dikumaha Deui Nya? Geus Nyobaa...

Bandungan Jumat, 23 Juli 2021 | 11:32 WIB

Saté koyor dijieunna tina gajih sapi, teu maké daging pisan. Di Yogyakarta, saté koyor sohor pisan.

Bandung Baheula - Bandungan, Disaté, Digulé, Digepuk … Daging Kurban Dikumaha Deui Nya? Geus Nyobaan Saté Koyor?, Sate Koyor,masak daging kurban,Iduladha,sate,gule,gepuk,Daging Kurban

Anthony Ginting Siap Makalangan di Olimpiade Tokyo 2020

Bandungan Rabu, 21 Juli 2021 | 14:49 WIB

Dina anceran mah, Ginting nu jadi unggulan kalima di Olimpiade ieu, bakal sanggup ngeléhkeun lawan-lawanna.

Bandung Baheula - Bandungan, Anthony Ginting Siap Makalangan di Olimpiade Tokyo 2020, Anthony Ginting,Pebulutangkis Anthony Sinisuka Ginting,Olimpiade 2020 Tokyo,tunggal putra anthony sinisuka ginting,Bulu Tangkis

Cerpen: TRUK MENUJU KOTA

Bandungan Sabtu, 17 Juli 2021 | 07:49 WIB

Seharusnya aku takut kepada Brenda. Dia cukup jangkung dan suaranya terdengar berat. Brenda adalah perempuan yang terjeb...

Bandung Baheula - Bandungan, Cerpen: TRUK MENUJU KOTA, Cerita Pendek,cerpen,Cerita pendek Ken Hanggara,Sastra,Bahasa dan Sastra Indonesia

Vidéo Doni Salmanan nu keur Ngabagi-bagi Duit Viral. Saha Doni Salmana...

Bandungan Jumat, 16 Juli 2021 | 13:12 WIB

Wakil Bupati Bandung, Sahrul Gunawan, nga-repost vidéo Doni Salmanan. Atuh, meunang mangpirang koméntar.

Bandung Baheula - Bandungan, Vidéo Doni Salmanan nu keur Ngabagi-bagi Duit Viral. Saha Doni Salmanan téh?, Doni Salmanan,doni salmanan bagi-bagi duit,Youtuber Doni Salmanan,Sahrul Gunawan,Dadang Supriatna-Sahrul Gunawan (Bedas)

Korona dina Carpon Sunda: Catetan tina Pasanggiri Ngarang Carpon Pakar...

Bandungan Selasa, 13 Juli 2021 | 20:16 WIB

Catetan tina Pasanggiri Ngarang Carpon Korona di Komunitas Pakarangan

Bandung Baheula - Bandungan, Korona dina Carpon Sunda: Catetan tina Pasanggiri Ngarang Carpon Pakarangan, Carpon Sunda,pasanggiri ngarang carpon,pakarangan,pasanggiri ngarang carpon Pakarangan,Hadi AKS,Bahasa dan Sastra Sunda,seni dan sastra sunda,Sastra Sunda

Sastra Sunda: ÉLÉGI PANDEMI

Bandungan Sabtu, 10 Juli 2021 | 10:47 WIB

Saban kuring rék miang sakola di TK Bustanul Athfal, buuk kuring nu panjang, diuntun dua. Dipitaan. Dibajuan. Disoléndan...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: ÉLÉGI PANDEMI, Carpon Sunda,Carpon Komala Sutha,Carita pondok Sunda,Cerita pendek Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita Pendek,Sastra Sunda

Beurat Mayar Denda Rp5 Juta, Tukang Bubur nu Ngalanggar PPKM Ditulunga...

Bandungan Jumat, 9 Juli 2021 | 13:46 WIB

Sawa cumarita, yén bubur Biasa Malam mimiti buka tabuh 5 soré nepi ka tabuh 6 isuk-isuk.

Bandung Baheula - Bandungan, Beurat Mayar Denda Rp5 Juta, Tukang Bubur nu Ngalanggar PPKM Ditulungan Hamba Allah, Pelanggar PPKM Darurat,tukang bubur didenda 5 juta,tukang bubur langgar ppkm darurat,ppkm darurat di tasikmalaya

artikel terkait

dewanpers
arrow-up