web analytics
  

Deuh, Persib Ulang Tahun! Albert Ngajangjikeun Kado Persib Juara Liga

Senin, 15 Maret 2021 15:19 WIB Gelar Aldi S
Bandung Baheula - Bandungan, Deuh, Persib Ulang Tahun! Albert Ngajangjikeun Kado Persib Juara Liga, persib ulang tahun,Persib,Pelatih Persib Bandung Robert Alberts,Umuh Muchtar,Wakil Wali Kota Bandung Yana Mulyana

Pelatih Persib Bandung Robert Rene Alberts. (Ayobandung.com/Kavin Faza)

LENGKONG, AYOBANDUNG.COM – Poé Minggu, tanggal 14 Maret 2021 kamari, Persib, kasawelasan nu jadi kareueus Kota Bandung, ngarayakeun ulang tahun nu ka-88. Geus kolot geuning nya.

Dina parayaan éta, palatih Persib Bandung asal Walanda, Robert Rene Alberts, ngedalkeun jangji. Mun liga Indonésa “bergulir” deui, insya Allah tim palatih jeung pamaén rék méré kado spésial, nyaéta nganterkeun Persib juara.

Komisaris PT Persib Bandung Bermartabat, Umuh Muchtar, ngaaminkeun kana jangji Robert Rene Albert saparakanca. Kukituna, Umuh Muchtar ngadukung pisan kana tim Persib ayeuna.

"Nya, mudah-mudahan wé. Sim kuring ngadukung pisan kana naon nu dijangjikeun ku palatih (Persib)," ceuk Umuh di Aula Asosiai PSSI Jawa Barat, Jalan Lodaya No. 20, Kota Bandung, Minggu (14/3/2021).

Umuh ngarasa reueus kacida dina ulang taun nu ka-88 ieu. Persib bisa ngondang para inohong Bandung jeung Jawa Barat, saperti  Wakil Wali Kota Bandung Yana Mulyana nu sakaligus Ketua Asosiasi PSSI Kota Bandung, para légénda Persib, Ketua Asosiasi PSSI Jawa Barat, Tommy Apriantono, jeung para pamain sénior Persib.

"Sugan teh moal kikeuan. Alhamdulilah ulang taun Persib dirayakeun," ceuk Umuh.

Robert Alberts nyebutkeun jangji Persib juara basa basa Albert dibéré kasempetan pidato dina parayaan ulang taun Persib nu ke-88 di Graha Persib, Jalan Sulanjana Kota Bandung, Minggu (14/3/2021).

"Mudah-mudahan sepak bola Indonésa bisa normal deui. Lamun Liga ‘bergulir’ deui, kado pang éndahna nu bisa dihadidahkeun nyaéta ngajadikeun Persib jadi juara liga," ceuk Rene Albert harita.

persib.jpg" />
Wakil Wali Kota Bandung Yana Mulyana bersama Komisaris Persib Umuh Muchtar ikut merayakan HUT ke-88 Persib Bandung. (dok. Humas Setda Kota Bandung)

Tong Mopohokeun 36 PS
Samentara Wakil Wali Kota Bandung Yana Mulyana boga paménta Persib tong mopohokeun 36 Persatuan Sepak Bola (36 PS).

"Basa sim kuring narima amanah sabagai Ketua PSSI Kota Bandung dina rekoméndasi muscabna nyaéta miwarang pangnaroskeun deui ‘benang merah’ Persib jeung 36 PS," ceuk Yana.

"Basa aya transisi ti Pengcab PSSI ka PT PBB, saingeut sim kuring nyaeta hombase Persib teu meunang pindah, ngaran Persib teu meunang robah, jeung  Persib kudu ngutamakeun pamain binaan ti PSSI Kota Bandung nu teu disebutkeun sabaraha-sabaraha," ceuk yana.

Kukituna, 36 PS teu weléh ngabina jeung ngahasilkeun pamaén-pamaén nu kualitasna hadé pikeun Persib.

Editor: Dudung Ridwan

terbaru

5 Macem Korma. Cocok Kanggé Ta’jil

Bandungan Kamis, 15 April 2021 | 14:59 WIB

Korma di Indonésa lolobana didatangkeun ti Timur Tengah.

Bandung Baheula - Bandungan, 5 Macem Korma. Cocok Kanggé Ta’jil, Jenis kurma,Macam kurma,khasiat kurma,kurma,kurma Ajwa

Méngbal Huhujanan

Bandungan Rabu, 14 April 2021 | 15:20 WIB

Isukna, kuring ningali Ema keur ngaberesihan baju kotor jeung sapatu urut kuring méngbal.

Bandung Baheula - Bandungan, Méngbal Huhujanan, Fikmin Sunda,Fiksimini Sunda,ceritap pendek sunda,Carpon Sunda

BULAN DI JERO SUMUR

Bandungan Selasa, 13 April 2021 | 05:52 WIB

Ngagebeg, naha bet aya bulan di jero sumur? Deudeuh teuing, bulan geus tikusruk ka sumur.

Bandung Baheula - Bandungan, BULAN DI JERO SUMUR, Kisah nasruddin hoja,nasruddin hoja dan bulan di dalam sumur,kisah nasruddin hoja basa sunda,carita nasruddin hoja dina basa sunda

Kolek Cau, Bala-Bala, jeung Asinan Ménu Wajib Buka Puasa

Bandungan Senin, 12 April 2021 | 15:34 WIB

Bulan puasa teu bisa dipisahkeun ti nu ngaranna ta’jil. Biasana mah kadahareun nu amis-amis, ti mimiti korma, céndol, si...

Bandung Baheula - Bandungan, Kolek Cau, Bala-Bala, jeung Asinan Ménu Wajib Buka Puasa, Kolak Pisang,Gorengan,bala-bala,asinan sayuran,makanan khas ramadan,Tiga makanan khas Ramadan

Sastra Sunda: RT IDUN

Bandungan Sabtu, 10 April 2021 | 06:11 WIB

KANG IDUN ngalempréh teu walakaya. Beurat awakna tuluy nyirorot. Awakna nu baheula seseg.

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: RT IDUN, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Carpon Eryandi Dahlan,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Bandungan

Hotél

Bandungan Rabu, 7 April 2021 | 16:00 WIB

Kuring godeg bari nutupkeun panto.

Bandung Baheula - Bandungan, Hotél, fiksimini,Fiksimini Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Sastra Sunda

Torowongan Sasaksaat. Malem Jumaah jeung Malem Senén Hawana Panas

Bandungan Selasa, 6 April 2021 | 12:11 WIB

Torowongan Sasaksaat Meulah Bukit Cidepok nu ayana di antara Stasion Maswati jeung Stasion Sasaksaat.

Bandung Baheula - Bandungan, Torowongan Sasaksaat. Malem Jumaah jeung Malem Senén Hawana Panas, terowongan terpanjang Indonesia,Terowongan Saaksaat,misteri terowongan sasaksaat,Sejarah terowongan sasak saat

Asmarandana Heubeul Isuk

Bandungan Senin, 5 April 2021 | 16:41 WIB

Asmarandana Heubeul Isuk

Bandung Baheula - Bandungan, Asmarandana Heubeul Isuk, Fiksimini Sunda,fiksimini,Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,seni dan budaya sunda

artikel terkait

dewanpers