web analytics
  

Aplodan Pamungkas Pramugari Oke Dhurrotul Jannah

Jumat, 15 Januari 2021 13:10 WIB Dudung Ridwan
Bandung Baheula - Bandungan, Aplodan Pamungkas Pramugari Oke Dhurrotul Jannah, Oke Dhurrotul Jannah,pramugari Oke Dhurrotul Jannah,Sriwijaya Air SJ 182 Jatuh,Pulau Lancang Kepulauan Seribu,Sriwijaya Air Jakarta-Pontianak,Sriwijaya Air Hilang Kontak,Parongpong Bandung Barat

Oke Dhurrotul Jannah, warga Kampung Manglayang, RT 01/03, Desa Cihanjuang Rahayu, Kecamatan Parongpong, Kabupaten Bandung Barat (istimewa)

BANDUNG, AYOBANDUNG.COM – Kacilakaan muragna kapal Sriwijaya Air SJ 182 di sakitaran Pulau Lancang Kepulauan Seribu, DKI Jakarta, Saptu (9/1), minggu kamari nyésakeun kasedih pikeun hiji kulawarga di Kampung Manglayang, RT 01/03, Desa Cihanjuang Rahayu, Kecamatan Parongpong, Kabupaten Bandung Barat.

Para tamu boh ti pihak kulawarga boh ti tatangga katinggali masih loba daratang ngungkapkeun sungkawa. Nya, ieu pisan padumukan Oke Dhurrotul Jannah (23 th) pramugari Sriwijaya Air SJ 182. Oke téh sabenerna mah pramugari NAM Air (anak usaha Sriwijya Air)—tapi harita keur diperbantukeun ka Sriwijaya Air. “Ceunah, kulantaran Oke préstasina alus,” ceuk Destri (24) adi sepupuna Oke, Senén (11/1/2021).

Kukituna, ceuk Destri, asalna poé Sabtu tabuh 14.30 basa aya kabar kacilakaan kapal murag, manéhna reuwas jeung teu ngarti naha ngaran lanceuk--Oke Dhurrotul Jannah--bet aya dina daftar korban Sriwijaya Air SJ 182? “Sanggeus ditanyakeun, pék téh kitu caritana,” ceuk Destri.

Pramugari Sriwijaya Air Oke Dhurrotul Jannah warga Parongpong Bandung Barat (istimewa)

Destri nétélakeun, manéhna deukeut pisan jeung Oke. Ampir unggal poé Destri chatting-an jeung Oke. Oke resep ngagambar jeung naék gunung. Oke boga kahayang nyieun coffee shop. Ayeuna keur kukumpul modal.

“Ke, ceunah, lamun geus balik gawé rék ngabaran,” ceuk Destri.

Ceuk Destri, papanggih jeung Oke nu paling akhir nyéta basa dina maleman taun baru. Harita Oke jeung kulawarga karumpul kabéh. Oke pamit rék ngemban tugas jadi pramugari di Jakarta.

Nu paling ahir, Oke pamit ka Destri sajam saméméh Sriwijaya Air “lepas landas” ka Pontinak, Kalimantan Barat. “Biasana kitu, sok ngabaran sajam saméméh ngapung jeung sajam sanggeus turun, ” ceuk Destri

"Tabuh 13.30 (Saptu kamari) Oke ngahubungi abdi. Eh, tabuh 14.30 meunang kabar duka nu matak nyesek kana dada," ceuk Destri. “Teu aya firasat nanaon, tapi basa taun baru pas Oke rék ka Jakarta, ninina Oke terus waé ceurik."

Almarhumah Oke mangrupakeun lulusan SMAN 1 Margahayu Kabupaten Bandung angkatan 2015. Sanggeus lulus SMA, Oke neruskeun sakola pramugari sataun.

Ieu aplodan pamungkas pramugari Oke Dhurrotul Jannah di Instagram @okedhurrotuljannah:

 “The best time for new beginning is now.

Dina insta story nu diaplod, Oke ningalikeun hiji hal nu mirip resolusi taun 2021.

Aplodan gambar Oke di Instagram ()

Oke nu hobina ngagambar, di luhur gambarna aya gambar mobil nu nunjukkeun ka taun 2021.  Di handapna, aya sababaraha kecap basa Inggris nu dibaratkeunna pilihan:

“Paradise, work, family, love, home sweet home, life, hope.

Aya aplodan lain:  “Finally finished.

Ceuk Destri, pihak kulawarga geus ngaikhlaskan balikna Oke Dhurrotul Jannah ka kaabadian. “Tapi, kahayang mah, jasadna kapanggih tur bisa dibawa ka dieu heula.”

Editor: Dudung Ridwan

terbaru

Dusun Bambu Ngoléksi Janda Bolong (Monstera Obliqua). Hargana Ampir 1...

Bandungan Jumat, 26 Februari 2021 | 15:20 WIB

Dina Galery Flora nu luasna 800 meter persegi ieu aya rébuan jenis koléksi tanaman hias sultan.

Bandung Baheula - Bandungan, Dusun Bambu Ngoléksi Janda Bolong (Monstera Obliqua). Hargana Ampir 1 Miliar, Janda Bolong,harga janda bolong,Tanaman Hias,Dusun Bambu,Dusun Bambu lembang,Monstéra Obliqua,Galery Flora Dusun Bambu

Kampung Cikalang Kaler Istikomah Nyieunan “Panci” di Jaman “Rice Cooke...

Bandungan Kamis, 25 Februari 2021 | 12:53 WIB

Lain saukur kiwari wungkul, utamana RW 7 Kampung Cikalang, sohor sok nyieunan parabot rumah tangga, tapi kagiatan ieu ge...

Bandung Baheula - Bandungan, Kampung Cikalang Kaler Istikomah Nyieunan “Panci” di Jaman “Rice Cooker”, perajin panci kampung cikalang kaler,Panci Tradisional,Panci,alat dapur tradisional Sunda,perajin panci

Nu Ceurik Lebah Péngkolan

Bandungan Rabu, 24 Februari 2021 | 14:34 WIB

Lebah péngkolan, kasampak si Kokom keur cingogo bari ceurik. Leungeunna mulungan béas nu ngalayah dina taneuh bécék.

Bandung Baheula - Bandungan, Nu Ceurik Lebah Péngkolan, fiksimini,Fiksimini Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,seni dan budaya sunda

Lain Hasil Munjung, Sajumlah Warga di Dua Désa Ieu Ngadadak Beunghar

Bandungan Selasa, 23 Februari 2021 | 16:38 WIB

Sajumlah warga meunang kompénsasi rata-rata Rp8 miliar. Atuh nu baroga duit langsung mareuli mobil.

Bandung Baheula - Bandungan, Lain Hasil Munjung, Sajumlah Warga di Dua Désa Ieu Ngadadak Beunghar, Warga Tuban mendadak kaya,Bendungan Kuningan,Kilang minyak tuban,Warga Kuningan mendadak kaya,Proyek kilang minyak Tuban

Inohong Sunda Nyebut "Kalemahan" jeung "Kakuatan" Urang Sunda

Bandungan Senin, 22 Februari 2021 | 14:28 WIB

Ceuk Ceu Popong, penting nganyahokeun kalemahan diri sorangan méh apal naon baé nu kudu diomékeun.

Bandung Baheula - Bandungan, Inohong Sunda Nyebut "Kalemahan" jeung "Kakuatan" Urang Sunda, watak asli orang Sunda,kelemahan orang Sunda,Gotong Royong,Ramah,karakter orang Sunda,Bageur teuing,Popong Otje Djundjunan,Uu Ruzhanul Ulum,Aang Hamid Suganda

Présidén Joko Widodo Ngawilujengkeun Miéling Poé Basa Indung

Bandungan Minggu, 21 Februari 2021 | 20:00 WIB

Sabab, ceuk Darpan, lamun leungit basana bakal leungit bangsana.

Bandung Baheula - Bandungan, Présidén Joko Widodo Ngawilujengkeun Miéling Poé Basa Indung, hari bahasa ibu internasional,Presiden Joko Widodo,Poe Basa Indung Internasional,Lembaga Basa jeung Sastra Sunda,Bahasa Sunda

Sastra Sunda: RÈPORTASEU IBLIS

Bandungan Sabtu, 20 Februari 2021 | 08:26 WIB

Kota Bandung moal tigerat ku cai. Sabab wakil rayat, pausahaan daérah, jeung pajabat Kota Bandung geus diajar ka Médan....

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: RÈPORTASEU IBLIS, Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carpon Sunda,Carpon Cecep Burdansyah,carpon,cerpen Sunda,seni dan budaya sunda

Ti Baheula Urang Tionghoa Pinter Dagang

Bandungan Jumat, 19 Februari 2021 | 16:09 WIB

Di jaman kolonial geus lain jadi rusiah urang pribumi leuwih deukeut ka urang Tionghoa dibandingkeun ka urang Eropah.

Bandung Baheula - Bandungan, Ti Baheula Urang Tionghoa Pinter Dagang, Tionghoa Bandung,sejarah tionghoa di Bandung,Trik dagang tionghoa,sejarah,sejarah tionghoa zaman kolonial

artikel terkait

dewanpers