web analytics
  

Aplodan Pamungkas Pramugari Oke Dhurrotul Jannah

Jumat, 15 Januari 2021 13:10 WIB Dudung Ridwan
Bandung Baheula - Bandungan, Aplodan Pamungkas Pramugari Oke Dhurrotul Jannah, Oke Dhurrotul Jannah,pramugari Oke Dhurrotul Jannah,Sriwijaya Air SJ 182 Jatuh,Pulau Lancang Kepulauan Seribu,Sriwijaya Air Jakarta-Pontianak,Sriwijaya Air Hilang Kontak,Parongpong Bandung Barat

Oke Dhurrotul Jannah, warga Kampung Manglayang, RT 01/03, Desa Cihanjuang Rahayu, Kecamatan Parongpong, Kabupaten Bandung Barat (istimewa)

BANDUNG, AYOBANDUNG.COM – Kacilakaan muragna kapal Sriwijaya Air SJ 182 di sakitaran Pulau Lancang Kepulauan Seribu, DKI Jakarta, Saptu (9/1), minggu kamari nyésakeun kasedih pikeun hiji kulawarga di Kampung Manglayang, RT 01/03, Desa Cihanjuang Rahayu, Kecamatan Parongpong, Kabupaten Bandung Barat.

Para tamu boh ti pihak kulawarga boh ti tatangga katinggali masih loba daratang ngungkapkeun sungkawa. Nya, ieu pisan padumukan Oke Dhurrotul Jannah (23 th) pramugari Sriwijaya Air SJ 182. Oke téh sabenerna mah pramugari NAM Air (anak usaha Sriwijya Air)—tapi harita keur diperbantukeun ka Sriwijaya Air. “Ceunah, kulantaran Oke préstasina alus,” ceuk Destri (24) adi sepupuna Oke, Senén (11/1/2021).

Kukituna, ceuk Destri, asalna poé Sabtu tabuh 14.30 basa aya kabar kacilakaan kapal murag, manéhna reuwas jeung teu ngarti naha ngaran lanceuk--Oke Dhurrotul Jannah--bet aya dina daftar korban Sriwijaya Air SJ 182? “Sanggeus ditanyakeun, pék téh kitu caritana,” ceuk Destri.

Pramugari Sriwijaya Air Oke Dhurrotul Jannah warga Parongpong Bandung Barat (istimewa)

Destri nétélakeun, manéhna deukeut pisan jeung Oke. Ampir unggal poé Destri chatting-an jeung Oke. Oke resep ngagambar jeung naék gunung. Oke boga kahayang nyieun coffee shop. Ayeuna keur kukumpul modal.

“Ke, ceunah, lamun geus balik gawé rék ngabaran,” ceuk Destri.

Ceuk Destri, papanggih jeung Oke nu paling akhir nyéta basa dina maleman taun baru. Harita Oke jeung kulawarga karumpul kabéh. Oke pamit rék ngemban tugas jadi pramugari di Jakarta.

Nu paling ahir, Oke pamit ka Destri sajam saméméh Sriwijaya Air “lepas landas” ka Pontinak, Kalimantan Barat. “Biasana kitu, sok ngabaran sajam saméméh ngapung jeung sajam sanggeus turun, ” ceuk Destri

"Tabuh 13.30 (Saptu kamari) Oke ngahubungi abdi. Eh, tabuh 14.30 meunang kabar duka nu matak nyesek kana dada," ceuk Destri. “Teu aya firasat nanaon, tapi basa taun baru pas Oke rék ka Jakarta, ninina Oke terus waé ceurik."

Almarhumah Oke mangrupakeun lulusan SMAN 1 Margahayu Kabupaten Bandung angkatan 2015. Sanggeus lulus SMA, Oke neruskeun sakola pramugari sataun.

Ieu aplodan pamungkas pramugari Oke Dhurrotul Jannah di Instagram @okedhurrotuljannah:

 “The best time for new beginning is now.

Dina insta story nu diaplod, Oke ningalikeun hiji hal nu mirip resolusi taun 2021.

Aplodan gambar Oke di Instagram ()

Oke nu hobina ngagambar, di luhur gambarna aya gambar mobil nu nunjukkeun ka taun 2021.  Di handapna, aya sababaraha kecap basa Inggris nu dibaratkeunna pilihan:

“Paradise, work, family, love, home sweet home, life, hope.

Aya aplodan lain:  “Finally finished.

Ceuk Destri, pihak kulawarga geus ngaikhlaskan balikna Oke Dhurrotul Jannah ka kaabadian. “Tapi, kahayang mah, jasadna kapanggih tur bisa dibawa ka dieu heula.”

Editor: Dudung Ridwan

terbaru

Samboja Jepang, si Béké Lucu, Éndah Kembangna

Bandungan Jumat, 5 Maret 2021 | 16:23 WIB

Sanajan ngaranna samboja, euweuh gantar kakaitan jeung tangkal samboja nu sok loba di kuburan.

Bandung Baheula - Bandungan, Samboja Jepang, si Béké Lucu, Éndah Kembangna, tanaman kamboja jepang,merawat kamboja jepang,jenis kamboja jepang,bunga kamboja jepang

Ngadagoan Karéta Léwat di Viaduk Bandung

Bandungan Kamis, 4 Maret 2021 | 12:26 WIB

Kusabab pamandanganna alus, Viaduk ieu dijadikeun salah sahiji tempat syuting sinétron “Preman Pensiun”.

Bandung Baheula - Bandungan, Ngadagoan Karéta Léwat di Viaduk Bandung, sejarah jalan viaduct bandung,sejarah nama jalan viaduct bandung,kisah jalan viaduct bandung,jalan viaduk Bandung,jalan viaduk

Nini Antéh jeung Sangu Sésa

Bandungan Rabu, 3 Maret 2021 | 13:03 WIB

Digantungkeun isuk-isuk, beurang aya kénéh. Magrib ngagantung kénéh. Tapi, isukna geus teu aya. Hartina dicokotna peutin...

Bandung Baheula - Bandungan, Nini Antéh jeung Sangu Sésa , Fiksimini Sunda,Nini Anteh di bulan,Bulan Purnama,Sastra Sunda,seni budaya sunda

Dalang Wayang Golék Saméméh “Dinasti" Dalang Sunarya

Bandungan Selasa, 2 Maret 2021 | 16:07 WIB

Lamun diukur ku taun, kajayaan Dinasti Sunarya geus lumangsung kira-kira 3/4 abad.

Bandung Baheula - Bandungan, Dalang Wayang Golék Saméméh “Dinasti" Dalang Sunarya, Wayang Golek,Sejarah wayang golek,Dalang Wayang Golek,Dinasti dalang Sunarya,Dalang Sunarya,Asep Sunandar Sunarya

Nyeri Haté sok Dibanding-banding waé, ART Mergasa Dunungannana

Bandungan Senin, 1 Maret 2021 | 14:52 WIB

Ratna ngarékayasa kajadian éta saolah-olah geus aya rampok ka imah dununganna.

Bandung Baheula - Bandungan, Nyeri Haté sok Dibanding-banding waé, ART Mergasa Dunungannana, ART bunuh majikannya,Pembunuhan di Buahbatu,Tersangka rekayasa seolah ada perampokan,Kapolrestabes Bandung Kombes Pol Ulung Sampurna Jaya

Misteri Sripanggung

Bandungan Sabtu, 27 Februari 2021 | 06:35 WIB

Ti dieu kakara nyaynyayan. Yén bisa jadi nu sok ngajungjujurigan mah sripanggung nu heubeul. Nyi Suminar mah leungitna c...

Bandung Baheula - Bandungan, Misteri Sripanggung, Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda,Aan Merdeka Permana

Dusun Bambu Ngoléksi Janda Bolong (Monstera Obliqua). Hargana Ampir 1...

Bandungan Jumat, 26 Februari 2021 | 15:20 WIB

Dina Galery Flora nu luasna 800 meter persegi ieu aya rébuan jenis koléksi tanaman hias sultan.

Bandung Baheula - Bandungan, Dusun Bambu Ngoléksi Janda Bolong (Monstera Obliqua). Hargana Ampir 1 Miliar, Janda Bolong,harga janda bolong,Tanaman Hias,Dusun Bambu,Dusun Bambu lembang,Monstéra Obliqua,Galery Flora Dusun Bambu

Kampung Cikalang Kaler Istikomah Nyieunan “Panci” di Jaman “Rice Cooke...

Bandungan Kamis, 25 Februari 2021 | 12:53 WIB

Lain saukur kiwari wungkul, utamana RW 7 Kampung Cikalang, sohor sok nyieunan parabot rumah tangga, tapi kagiatan ieu ge...

Bandung Baheula - Bandungan, Kampung Cikalang Kaler Istikomah Nyieunan “Panci” di Jaman “Rice Cooker”, perajin panci kampung cikalang kaler,Panci Tradisional,Panci,alat dapur tradisional Sunda,perajin panci

artikel terkait

dewanpers