web analytics
  

Bandung Boga Bandros, Soréang Boga Beus Wisata “Si Jalak Harupat”

Selasa, 17 November 2020 15:34 WIB Dudung Ridwan
Bandung Baheula - Bandungan, Bandung Boga Bandros, Soréang Boga Beus Wisata “Si Jalak Harupat”, Bus Wisata si Jalak Harupat,Soréang City Tour,Bus Wisata Bandros

Bus wisata perkotaan Si Jalak Harupat (infokabupatenbandung )

AYOBANDUNG.COM -- Siga beus wisata “Bandros” di Kota Bandung, warga Kabupaten Bandung -- ti mimiti Saptu kamari, 14 Nopember 2020 -- ogé boga beus wisata nu dingaranan beus “si Jalak Harupat”. Beus wisata “si Jalak Harupat” beroperasi ngan poé Saptu jeung Minggu wungkul.

Lantaran masih kénéh dina raraga sosialisasi, Dinas Perhubungan Kabupaten Bandung ngaharatiskeun ka saha waé warga nu rék naék kukurilingan di Kota Soréang. Tungguan wé di “titik penjemputan” nu kaléwat ku beus éta.

Rutena ti mimiti Gedong Budaya Sabilulungan – Taman Pacantél – Kampung Gamis – Taman Uncal – Taman Upakarti – Gedung Perpustakaan – Stadion si Jalak Harupat. Jam operasionalna ti mimiti tabuh 7.30 tepi ka tabuh 17.30  WIB. Kabéhna 5 trip.

Kahareupna, operasi ieu beus téh lain ngan ukur di Kota Soréang wungkul—Soréang City Tour; tapi ogé di Pangaléngan—Pangaléngan Heritage; jeung Ciwidéy—Ciwidéy Highland.

Editor: Dudung Ridwan
dewanpers