web analytics
  

Bandungan

terbaru

Harénghéng di Cikalang

Bandungan Sabtu, 26 September 2020 | 05:59 WIB

Lain hareudang deui ayeuna mah suasana di Cikalang téh, tapi geus panas.

Bandung Baheula - Bandungan, Harénghéng di Cikalang, Cerita Pendek,Seni dan Budaya,Sastra dan Budaya

Ubar Kasusah jeung Karuwed

Bandungan Senin, 21 September 2020 | 13:10 WIB

Sakum jalma pasti ngalaman kasusah jeung karuwed. Mun teu kurang-kurang iman mah matak strés nyanghareupan dua hal éta.

Bandung Baheula - Bandungan, Ubar Kasusah jeung Karuwed, doa,Salat Tahajud,obat stres,salat

Si Éta Nya!

Bandungan Sabtu, 19 September 2020 | 08:53 WIB

Si Sarko nu kitu téa mah. Ngagebruskeun batur. Sugan téh enya rék digawékeun jadi perawat lansia

Bandung Baheula - Bandungan, Si Éta Nya!, Sastra,cerpen,Seni dan Budaya,Seni

Pangalaman Dagang Buku: Kuring nu Ngarangna, nu Nyitakna, nu Ngajualn...

Bandungan Rabu, 16 September 2020 | 12:35 WIB

Pangarang mah nasibna gumantung ka redaktur, boh redaktur koran boh redaktur majalah, boh redaktur penerbit buku

Bandung Baheula - Bandungan, Pangalaman Dagang Buku: Kuring nu Ngarangna, nu Nyitakna,  nu Ngajualna, Buku Murah,sejarah,Sastra,Seni dan Budaya

RSHS Sababaraha Kali Ganti Ngaran

Bandungan Jumat, 11 September 2020 | 04:18 WIB

Ti “Het Algemene Bandoengsche Ziekenhuis”, Rancabadak. tepi ka Hasan Sadikin

Bandung Baheula - Bandungan, RSHS Sababaraha Kali Ganti Ngaran, Rumah Sakit Hasan Sadikin (RSHS),sejarah,Haryoto Kunto,COVID-19

Diantos di Padjadjaran

Bandungan Kamis, 10 September 2020 | 10:50 WIB

Hoyong curhat ka Akang. Énjing antos wé tabuh salapan di payuneun BRI Jl. Padjadjaran.

Bandung Baheula - Bandungan, Diantos di Padjadjaran, fiksi,fiksimini,tpu sirnaraga,cerpen

Panineungan Urang Gang Masjid ka Pelukis Jeihan Sukmantoro

Bandungan Rabu, 9 September 2020 | 10:22 WIB

Carita tatangga Jeihan basa pelukis legendaris éta dumuk di Gang Masjid Cicadas

Bandung Baheula - Bandungan, Panineungan Urang Gang Masjid ka Pelukis Jeihan Sukmantoro, lukisan,Jeihan Sukmantoro,Cicadas,Seni Bandung

Dongéng Prajurit

Bandungan Selasa, 8 September 2020 | 11:54 WIB

Saurang prajurit kudu asup ka tempat anu poék mongkléng. Hoream, tapi, éta paréntah raja. Kudu digugu jeung diturut. Ku...

Bandung Baheula - Bandungan, Dongéng Prajurit, dongeng,prajurit,jariah,cerpen

Téh Lémon Cibodas, Tempat Reureuhna para Gowéser

Bandungan Senin, 7 September 2020 | 12:22 WIB

Komunitas sapéda ti mana-mana ngumpul di Cibodas ieu. Jalur trékna ngeunaheun

Bandung Baheula - Bandungan, Téh Lémon Cibodas, Tempat Reureuhna para Gowéser, Sepeda,Soreang,Wisata Kuliner,Kabupaten Bandung

Réalis Magis dina Sastra Sunda

Bandungan Selasa, 1 September 2020 | 15:58 WIB

Gaya réalis magis raket patalina jeung sajarah budaya masarakatna, lain barang impor anu bisa kitu waé diturutan.

Bandung Baheula - Bandungan, Réalis Magis dina Sastra Sunda, Sastra,Budaya Sunda,Resensi Buku,Sunda
lainnya
dewanpers