web analytics
  

Bandungan

terbaru

Kampung Cikalang Kaler Istikomah Nyieunan “Panci” di Jaman “Rice Cooke...

Bandungan Kamis, 25 Februari 2021 | 12:53 WIB

Lain saukur kiwari wungkul, utamana RW 7 Kampung Cikalang, sohor sok nyieunan parabot rumah tangga, tapi kagiatan ieu ge...

Bandung Baheula - Bandungan, Kampung Cikalang Kaler Istikomah Nyieunan “Panci” di Jaman “Rice Cooker”, perajin panci kampung cikalang kaler,Panci Tradisional,Panci,alat dapur tradisional Sunda,perajin panci

Lain Hasil Munjung, Sajumlah Warga di Dua Désa Ieu Ngadadak Beunghar

Bandungan Selasa, 23 Februari 2021 | 16:38 WIB

Sajumlah warga meunang kompénsasi rata-rata Rp8 miliar. Atuh nu baroga duit langsung mareuli mobil.

Bandung Baheula - Bandungan, Lain Hasil Munjung, Sajumlah Warga di Dua Désa Ieu Ngadadak Beunghar, Warga Tuban mendadak kaya,Bendungan Kuningan,Kilang minyak tuban,Warga Kuningan mendadak kaya,Proyek kilang minyak Tuban

Sastra Sunda: RÈPORTASEU IBLIS

Bandungan Sabtu, 20 Februari 2021 | 08:26 WIB

Kota Bandung moal tigerat ku cai. Sabab wakil rayat, pausahaan daérah, jeung pajabat Kota Bandung geus diajar ka Médan....

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: RÈPORTASEU IBLIS, Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carpon Sunda,Carpon Cecep Burdansyah,carpon,cerpen Sunda,seni dan budaya sunda

Sastra Sunda: CIKOPI RACIK TÉTÉH CANTIK

Bandungan Sabtu, 13 Februari 2021 | 06:25 WIB

Tungtungna kanyahoan ku Si Bapa. Sagala anu dibikeun dibawaan deui. Entong boro mobil, apartemen, hp, kartu kredit, baju...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: CIKOPI RACIK TÉTÉH CANTIK, Cerita pendek bahasa Sunda,Carpon Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,Bandungan,seni dan sastra sunda

Banceuy, Pecinan Pangheulana di Bandung

Bandungan Kamis, 11 Februari 2021 | 11:48 WIB

Ti harita, urang-urang Tionghoa téh nyebar ka sajumlah tempat di Bandung. Nu disebut pecinan ogé jug jleg di Pasar Baru,...

Bandung Baheula - Bandungan, Banceuy, Pecinan Pangheulana di Bandung, Kawasan Pecinan,Pecinan di Bandung,Pecinan,Sejarah pecinan di Bandung,Sejarah Orang Cina di Bandung,Asal-usul Tionghoa di Bandung

Sastra Sunda: FADE OUT

Bandungan Sabtu, 6 Februari 2021 | 10:19 WIB

Asa cikènèh pisan ngadagor-dagor sirah kana roda tukang batagor hareupeun kantor percètakan “Putra Walikota Jaya”, tempa...

Bandung Baheula - Bandungan, Sastra Sunda: FADE OUT, Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carpon Sunda,Cerita Pendek Toni Lesmana,seni dan budaya sunda,Bandungan

Kecap-Kecap Éksotis Sunda Kuno. Pas Kanggé Nami Murangkalih, ti A Nepi...

Bandungan Jumat, 5 Februari 2021 | 14:47 WIB

Geuning dina basa Sunda gé loba kosakecap nu éksotis, unik teu jejer pasar, jeung hartina hadé.

Bandung Baheula - Bandungan, Kecap-Kecap Éksotis Sunda Kuno. Pas Kanggé Nami Murangkalih, ti A Nepi É, nama bayi bahasa Sunda,nama bayi Sunda kuno,nama bayi eksotis sunda kuno,nama bayi unik Sunda kuno

Ngecék Google Translate: “Culamétan" = "Kulineran”. "Wawuh munding" = ...

Bandungan Selasa, 2 Februari 2021 | 11:56 WIB

Lamun muka Kamus Basa Sunda karangan R. Satjadibrata, mémang kecap ‘culamétan’ can aya.

Bandung Baheula - Bandungan, Ngecék Google Translate: “Culamétan" = "Kulineran”. "Wawuh munding" =  "Munding familiar", Culametan,wawuh munding,Bahasa Sunda,Google Translate,katempuhan buntut maung,Babasan Sunda,Paribasa Sunda

SASTRA SUNDA: Di Classic Rock

Bandungan Sabtu, 30 Januari 2021 | 07:27 WIB

“Mun masalahna salaki salingkuh naon jalan kaluarna, Ja? Mending salingkuh deui ceuk kuring mah. Kuring gè hayang apal,...

Bandung Baheula - Bandungan, SASTRA SUNDA: Di Classic Rock, Cerita pendek bahasa Sunda,Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Bandungan

Jawaban Sergio ka Marimar: Surat Cinta Sunda nu Mawa Baper

Bandungan Jumat, 29 Januari 2021 | 13:17 WIB

Taun ganti taun, nepi ka belasan taun, naha geuning sakapeung jirim salira ngolébat dina kongkolak soca.

Bandung Baheula - Bandungan, Jawaban Sergio ka Marimar: Surat Cinta Sunda nu Mawa Baper, surat cinta sunda,surat cinta bahasa Sunda,contoh surat cinta dalam bahasa Sunda,balasan surat cinta sunda,Bahasa dan Sastra Sunda
lainnya
dewanpers