web analytics
  

Bandungan

terbaru

Carpon keur Rangga

Bandungan Sabtu, 21 November 2020 | 06:44 WIB

Manéhna gé lain ukur aya dina sajudul carpon, tapi mangpirang-pirang carpon nu baris dikotrét ku kuring.

Bandung Baheula - Bandungan, Carpon keur Rangga, Carpon Sunda,Bandungan,seni dan budaya sunda,Sastra Sunda

Belajar dari Pengalaman Kesembuhan Penyintas Covid-19

Bandungan Selasa, 24 November 2020 | 11:13 WIB

Tanpa ada gejala demam, Twindy Rarasati langsung mengalami gejala sesak nafas. Setelah melakukan serangkaian pemeriksaan...

Bandungan, Belajar dari Pengalaman Kesembuhan Penyintas Covid-19, Pasien Corona Sembuh,Dirga Sakti Rambe,Twindy Rarasati

DOROKDOK ENOK

Bandungan Sabtu, 14 November 2020 | 07:52 WIB

Seléting kantongna dibuka. Lalaunan nyokot amplop, anu ngahiji jeung duit récéh ladang dagangannana.

Bandung Baheula - Bandungan, DOROKDOK ENOK, Carpon Sunda,Sastra Sunda,Sastra dan Seni Sunda,Bandungan

Fadli Zon: Ngarobah Ngaran Provinsi Jabar ku Provinsi Sunda Asup Akal

Bandungan Rabu, 11 November 2020 | 07:35 WIB

Tatar Sunda téh kapan mangrupakeun hiji wilayah nu boga sajarah panjang di Indonésa.

Bandung Baheula - Bandungan, Fadli Zon: Ngarobah Ngaran Provinsi Jabar ku Provinsi Sunda Asup Akal, Fadli Zon,Provinsi Sunda,Provinsi Tatar Sunda,Penggantian Provinsi Jabar

Babasaan Ade Londok

Bandungan Minggu, 8 November 2020 | 15:17 WIB

Geuning teu sakabéh jalma resep kana ketakna. Utamana ka babasaan Ade Londok nu sok ngumbar basa Sunda kasar

Bandung Baheula - Bandungan, Babasaan Ade Londok, Duta UMK Jabar,Ade Londok Bandung,Bahasa Kasar Ade Londok

Dina Lulurung Simpé

Bandungan Sabtu, 7 November 2020 | 12:32 WIB

Ti harita karasa cua jeung keuheul tiap aya pemilihan

Bandung Baheula - Bandungan, Dina Lulurung Simpé, Carpon Sunda,Bandungan,Seni dan Budaya,Sastra Sunda

114 Situ jeung Ranca ngan Tinggal Ngaran

Bandungan Rabu, 4 November 2020 | 15:49 WIB

Masarakat nu hirup di Cekungan Bandung kudu sadar yén hirup di dasar Danau Bandung Purba boga kosékuénsi.

Bandung Baheula - Bandungan, 114 Situ jeung Ranca ngan Tinggal Ngaran, cekungan bandung,Kelompok Riset Cekungan Bandung,Pakar Geografi T. Bachtiar

Ujungberung dina Novél Romantika Cinta di Kampoeung Nyublek

Bandungan Selasa, 3 November 2020 | 20:10 WIB

Baheula, Ujungberung dibagi dua distrik, nyaéta Distrik Ujungberung Wétan jeung Distrik Ujungberung Kulon

Bandung Baheula - Bandungan, Ujungberung dina Novél Romantika Cinta di Kampoeung Nyublek, Buku Romantika Cinta di Kampoeung Nyublek,Aan Merdeka Permana,Sejarah Ujungberung

Putri Sawidak Loro

Bandungan Senin, 2 November 2020 | 17:03 WIB

Sawidak geus umuran. Tapi nepi kiwari can meunang jodo kénéh.

Bandung Baheula - Bandungan, Putri Sawidak Loro, Fikmin Sunda,Seni dan Budaya,Sastra Sunda,Bandungan

Yu, ka Hantap, Niagarana Kabupaten Bandung

Bandungan Minggu, 1 November 2020 | 15:25 WIB

Lamun diurus bener mah ieu tempat téh bakal jadi tempat wisata nu bakal ngahasilkeun duit

Bandung Baheula - Bandungan, Yu, ka Hantap, Niagarana Kabupaten Bandung, Irigasi Hantap di Nagrak,Irigasi Hantap di Kabupaten Bandung,Tempat Wisata

NGASUH

Bandungan Sabtu, 31 Oktober 2020 | 08:27 WIB

Bener ceuk Si Odin, nu maharna harega majuta mah budak asuheun kénéh, can bisa ngala duit.

Bandung Baheula - Bandungan, NGASUH, Carpon Sunda,Bandungan,Sastra dan Budaya,Sastra Sunda
lainnya
dewanpers