web analytics
  

Bandung Baheula

terbaru

Abattoir Tjimahi, Rumah Jagal Peninggalan Belanda

Baheula Kamis, 4 Februari 2021 | 17:05 WIB

Abattoir Tjimahi, Rumah Jagal Peninggalan Belanda

Bandung Baheula - Baheula, Abattoir Tjimahi, Rumah Jagal Peninggalan Belanda, Abettoir Tjimahi,Rumah Potong Hewan (RPH),rumah jagal Hindia Belanda,rumah jagal Cimahi,Bandung Baheula,rumah jagal Belanda di Cimahi

Ngecék Google Translate: “Culamétan" = "Kulineran”. "Wawuh munding" = ...

Bandungan Selasa, 2 Februari 2021 | 11:56 WIB

Lamun muka Kamus Basa Sunda karangan R. Satjadibrata, mémang kecap ‘culamétan’ can aya.

Bandung Baheula - Bandungan, Ngecék Google Translate: “Culamétan" = "Kulineran”. "Wawuh munding" =  "Munding familiar", Culametan,wawuh munding,Bahasa Sunda,Google Translate,katempuhan buntut maung,Babasan Sunda,Paribasa Sunda

Culamétan, Kéhéd, Belegug, Sia! Kecap-Kecap Sunda Kasar jeung Boga Har...

Bandungan Rabu, 27 Januari 2021 | 13:26 WIB

Ceuk teori bahasa mah, kasar henteu na hji kecap gumantung kana kaakraban jeung budaya nu makéna.

Bandung Baheula - Bandungan, Culamétan, Kéhéd, Belegug, Sia! Kecap-Kecap Sunda Kasar jeung Boga Harti Kurang Hadé, basa Sunda kasar,Culametan,Belegug,Sia,Kehed,kosakata Sunda kasar

Deudeuh Teuing, Saung Angklung Udjo Rék Tutup

Bandungan Senin, 25 Januari 2021 | 15:28 WIB

Taufik nétélakeun, pamasukan di usum sasalad Covid 19 ieu dijendol pisan.

Bandung Baheula - Bandungan, Deudeuh Teuing, Saung Angklung Udjo Rék Tutup, Saung Angklung Udjo,Saung Angklung Udjo tutup,Dinas Kebudayaan dan Pariwisata (Disbudpar) Kota Bandung,Seni Sunda angklung,Sastra dan Seni Sunda

Kadaharan Asli Sunda nu Dijieun tina Sampeu Khas Bandung

Bandungan Senin, 18 Januari 2021 | 15:46 WIB

Geuning, sampeu ogé ngandung karbohidrat anu tinggi. Jadi, teu anéh mun loba kadaharan nu dijeun tina sampeu.

Bandung Baheula - Bandungan, Kadaharan Asli Sunda nu Dijieun tina Sampeu Khas Bandung, makanan khas Sunda singkong,makanan khas Sunda Bandung,Kadaharan asli Sunda tina Sampeu,Comro,Misro,Kripik singkong,putri noong,Sampeu,Peuyeum Bandung

SASTRA SUNDA: Ka Saha atuh Nitipkeun Asih?

Bandungan Sabtu, 16 Januari 2021 | 06:56 WIB

Lalaunan asih jero dada ngarangrangan. Waktuna urang kudu paturay, Kang Fahri. Najan kuring miharep aya rasa asih kuring...

Bandung Baheula - Bandungan, SASTRA SUNDA: Ka Saha atuh Nitipkeun Asih?, Cerita pendek Sunda,Carpon Sunda,Sastra Sunda,seni dan budaya sunda,Komala Sutha,Mangle,Sunda Midang,Bandungan

Aplodan Pamungkas Pramugari Oke Dhurrotul Jannah

Bandungan Jumat, 15 Januari 2021 | 13:10 WIB

Panggih jeung Oke basa dina maleman taun baru. Oke pamit rék ngemban tugas jadi pramugari di Jakarta.

Bandung Baheula - Bandungan, Aplodan Pamungkas Pramugari Oke Dhurrotul Jannah, Oke Dhurrotul Jannah,pramugari Oke Dhurrotul Jannah,Sriwijaya Air SJ 182 Jatuh,Pulau Lancang Kepulauan Seribu,Sriwijaya Air Jakarta-Pontianak,Sriwijaya Air Hilang Kontak,Parongpong Bandung Barat

Mengenal Swara dalam Aksara Sunda

Baheula Jumat, 15 Januari 2021 | 10:35 WIB

Sebetulnya belajar aksara bahasa sunda itu mudah dan praktis. Pasalnya aksara sunda memiliki huruf-huruf yang cara menul...

Bandung Baheula - Baheula, Mengenal Swara dalam Aksara Sunda, Aksara Sunda,belajar aksara sunda,aksara sunda swara,Bahasa Sunda

Sanggeus Pésta Taun Baru

Bandungan Kamis, 31 Desember 2020 | 13:17 WIB

Lebeng Mang Odang teu manggih béntang. Nu pabalatak ngan ukur nafsu jeung amarah.

Bandung Baheula - Bandungan, Sanggeus Pésta Taun Baru, fiksimini,Fiksimini Sunda,Tahun Baru,pesta tahun baru

Sahrul Gunawan Bakal Jadi Urang Kabupaten Bandung?

Bandungan Jumat, 11 Desember 2020 | 14:57 WIB

Artis nu katelah “si Jun” dina sinétron “Jin dan Jun” téh da memang lain warga Kabupaten Bandung, tapi warga Bogor

Bandung Baheula - Bandungan, Sahrul Gunawan Bakal Jadi Urang Kabupaten Bandung?, Sahrul Gunawan,Dadang Supriatna-Sahrul Gunawan (Bedas),Pilkada Kabupaten Bandung 2020,Profil Sahrul Gunawan
lainnya
dewanpers