web analytics

author: Dudung Ridwan

Sapoé Jeput Kulinéran di Sapanjang Jalan Gading Tutuka Soreang

Bandungan Selasa, 29 Juni 2021 | 14:00 WIB

Teu salah lamun Jalan Gading Tutuka aya nu nyebut étalasena Soreang. Sabab, sagala kulinér aya di jalan ieu.

Bandung Baheula - Bandungan, Sapoé Jeput Kulinéran di Sapanjang Jalan Gading Tutuka Soreang, gading tutuka,gading tutuka soreang,jalan gading tutuka,kuliner di jalan gading tutuka

Nu Dijilbab Kayas

Bandungan Selasa, 22 Juni 2021 | 14:59 WIB

Ti harita, pleng, tepi ka ayeuna teu panggih. Boh jeung Elis. Boh jeung Wawan. Carita éta geus di-énd-keun. Disimpeun di...

Bandung Baheula - Bandungan, Nu Dijilbab Kayas, Fiksimini Sunda,Cerita Fiksi,fiksimini,fiksimini dudung ridwan,Sastra Sunda

Kurupuk RO: Sajarah Panjang Raden Omay

Bandungan Kamis, 10 Juni 2021 | 14:44 WIB

Kurupuk RO bisa disebut kadaharan jadul nu ngalegénda. Tapi, tong salah nu raresep kana camilan khas Jawa Barat ieu masi...

Bandung Baheula - Bandungan, Kurupuk RO: Sajarah Panjang Raden Omay, Kerupuk RO,Pengrajin Kerupuk RO,Raden omay,sejarah kerupuk ro,sajarah kurupuk ro

Batik Baduy

Bandungan Senin, 31 Mei 2021 | 16:40 WIB

Kasebutna geus pelesir ti Kanékés, maenya teu mawa oléh-oléh jang nu di imah.

Bandung Baheula - Bandungan, Batik Baduy, Batik,batik baduy,batik khas baduy,batik biru hitam khas baduy,oleh-oleh baduy

Ambulans Hareupeun Imah

Bandungan Jumat, 28 Mei 2021 | 16:14 WIB

Ngawani-wani manéh lempang ka ruang tamu. Mukakeun gardéng lalaunan, dongko noong, sidik aya ambulans nu Kang Abda. Nu c...

Bandung Baheula - Bandungan, Ambulans Hareupeun Imah, Cerita Fiksi,Fiksimini Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Bandungan,Bahasa dan Sastra Sunda

Sensasi Makan Liwet dan Ikan Bakar di Atas Perahu di Ciminyak Cililin

Kuliner Rabu, 26 Mei 2021 | 15:54 WIB

Ingin makan enak di atas perahu sebenarnya tak perlu ke laut atau ke pantai.

Gaya Hidup - Kuliner, Sensasi Makan Liwet dan Ikan Bakar di Atas Perahu di Ciminyak Cililin, Kuliner,kuliner ciminyak,kuliner ciminyak cililin,kuliner bakar ikan di atas perahu,bakar ikan ciminyak,ciminyak bandung barat

Saputangan Bodas

Bandungan Jumat, 21 Mei 2021 | 16:10 WIB

Salilaanan Marwan cicing. Panonna beureum nahan kaambeuk.

Bandung Baheula - Bandungan, Saputangan Bodas, fiksimini,fiksimini,fiksimini bahasa sunda,Fiksimini Sunda,fiksimini,fiksimini dudung ridwan,Cerita pendek bahasa Sunda

Kakarén Lebaran

Bandungan Kamis, 20 Mei 2021 | 12:48 WIB

Ceuk Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata mah kecap “kakarén” téh robahan tina kecap kakarian—kari, sésa.

Bandung Baheula - Bandungan, Kakarén Lebaran, Kakaren lebaran,kakaren,Kue Nastar,lebaran,Kue Putri Salju,bolendrang,balendrang

IDULFITRI

Bandungan Rabu, 12 Mei 2021 | 17:27 WIB

Poho kana protokol kaséhatan. Sabab, kébeh hayang ngarayakeun Idulfitri.

Bandung Baheula - Bandungan, IDULFITRI, fiksimini,Fiksimini Sunda,fiksimini bahasa sunda,cerita  pendek sunda,Carpon Sunda,fiksimini dudung ridwan

Peré Lebaran, Maén Badminton jeung Pamaén Persib

Bandungan Senin, 10 Mei 2021 | 13:47 WIB

Nyaan nyemésna tarik—da puguh gedé tanaga. Tapi, kieu senina badminton. Manéhna ku uing teu dibéré bola cemésen.

Bandung Baheula - Bandungan, Peré Lebaran, Maén Badminton jeung Pamaén Persib, fiksimini,fiksimini,Fiksimini Sunda,Cerita pendek Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,fiksimini dudung ridwan

Timburu

Bandungan Rabu, 5 Mei 2021 | 15:40 WIB

Da di tukang baso tahu éta pisan cinta manéhna baheula ngajadi.

Bandung Baheula - Bandungan, Timburu, fiksimini,Cerita Fiksi,Fiksimini Sunda,fiksimini dudung ridwan,timburu

Hayang Lauk Laut Teu Kudu ka Laut, Aya Pasar Ikan Modern Soreang

Bandungan Selasa, 4 Mei 2021 | 14:45 WIB

Sagala lauk laut aya. Di lantéi dua aya dua puluh lapak nu narima meuleum lauk atawa narima mangmasakeun.

Bandung Baheula - Bandungan, Hayang Lauk Laut Teu Kudu ka Laut, Aya Pasar Ikan Modern Soreang, pasar ikan,Pasar Ikan Modern Soreang,Pasar Ikan Modern,Pasar Ikan Modern Bandung

Paséa

Bandungan Kamis, 29 April 2021 | 15:37 WIB

“Didengé-déngé, titadi, éta Sungut meni ngocoblak waé.

Bandung Baheula - Bandungan, Paséa, fiksimini,fiksimini,Fiksimini Sunda,fiksimini dudung ridwan,Sastra Sunda,Bahasa dan Sastra Sunda,Carita pondok Sunda

És Cendol Katapang: Nyuruput Céndolna wungkul gé Geus Ngeunah

Bandungan Rabu, 28 April 2021 | 11:44 WIB

Di bulan puasa és Céndol Katapang maréma kacida.

Bandung Baheula - Bandungan, És Cendol Katapang: Nyuruput Céndolna wungkul gé Geus Ngeunah, Es Cendol Katapang,Es Cendol Elizabet,harga es cendol katapang,tempat es cendol katapang

Pecel Lélé Handapeun Manara Eiffel

Bandungan Selasa, 27 April 2021 | 15:13 WIB

Lampu-lampu di gigir sungai Sein geus harurung mapag peuting nu sakeudeung deui datang.

Bandung Baheula - Bandungan, Pecel Lélé Handapeun Manara Eiffel, fiksimini,Fiksimini Sunda,Cerita pendek bahasa Sunda,Sastra Sunda,fiksimini dudung ridwan
lainnya
dewanpers
arrow-up