web analytics
  

author: Dudung Ridwan

Odading Viral: Ieu Sajarahna

Bandungan Jumat, 18 September 2020 | 10:14 WIB

Odading lahir di tanah Sunda. Ngaran odading asalna tina omongan saurang nyonya Walanda

Bandung Baheula - Bandungan, Odading Viral: Ieu Sajarahna, Odading Mang Oleh,Odading viral,Odading Bandung,Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil

Nu Ceurik Lebah Sumur

Bandungan Kamis, 17 September 2020 | 14:59 WIB

Palebah sumur sisi walungan, ceurik manéhna robah jadi nyikikik.

Bandung Baheula - Bandungan, Nu Ceurik Lebah Sumur, sumur,Bekal Malam Jumat,fiksimini,fiksi

Bulan Buleud dina Jandéla

Bandungan Senin, 14 September 2020 | 14:22 WIB

Bérés wiridan Isya, si Nyai jeung si Pram teu embol-embol. Ah, sakeudeung deui meureun. Ema noong tina jandéla, bulan ka...

Bandung Baheula - Bandungan, Bulan Buleud dina Jandéla, cerpen,Sastra,Seni Budaya,fiksimini

Bantu Korban Pandemi, Ridwan Kamil dan 82 Seniman Gelar Pameran Secar...

Bandung Sabtu, 12 September 2020 | 14:04 WIB

Pameran menampilkan karya rupa secara daring, termasuk memutar video proses kreasi masing-masing peserta saat terkekang...

Bandung Raya - Bandung, Bantu Korban Pandemi, Ridwan Kamil  dan 82 Seniman Gelar Pameran Secara Daring, Pameran Lukisan,Ridwan Kamil,lukisan,Museum Barli

RSHS Sababaraha Kali Ganti Ngaran

Bandungan Jumat, 11 September 2020 | 04:18 WIB

Ti “Het Algemene Bandoengsche Ziekenhuis”, Rancabadak. tepi ka Hasan Sadikin

Bandung Baheula - Bandungan, RSHS Sababaraha Kali Ganti Ngaran, Rumah Sakit Hasan Sadikin (RSHS),sejarah,Haryoto Kunto,COVID-19

Diantos di Padjadjaran

Bandungan Kamis, 10 September 2020 | 10:50 WIB

Hoyong curhat ka Akang. Énjing antos wé tabuh salapan di payuneun BRI Jl. Padjadjaran.

Bandung Baheula - Bandungan, Diantos di Padjadjaran, fiksi,fiksimini,tpu sirnaraga,cerpen

Dongéng Prajurit

Bandungan Selasa, 8 September 2020 | 11:54 WIB

Saurang prajurit kudu asup ka tempat anu poék mongkléng. Hoream, tapi, éta paréntah raja. Kudu digugu jeung diturut. Ku...

Bandung Baheula - Bandungan, Dongéng Prajurit, dongeng,prajurit,jariah,cerpen

Téh Lémon Cibodas, Tempat Reureuhna para Gowéser

Bandungan Senin, 7 September 2020 | 12:22 WIB

Komunitas sapéda ti mana-mana ngumpul di Cibodas ieu. Jalur trékna ngeunaheun

Bandung Baheula - Bandungan, Téh Lémon Cibodas, Tempat Reureuhna para Gowéser, Sepeda,Soreang,Wisata Kuliner,Kabupaten Bandung

Can ka Soréang mun teu ka Gading Tutuka

Bandungan Kamis, 3 September 2020 | 09:28 WIB

Jalan Gading Tutuka bisa disebut pusat kuliner di Soréang atawa étalasena Kota Soréang

Bandung Baheula - Bandungan, Can ka Soréang mun teu ka Gading Tutuka, Soreang,Wisata Kuliner,gading tutuka,Kabupaten Bandung

Naek Angkot ka Soreang

Bandungan Rabu, 2 September 2020 | 10:24 WIB

Teu siga baheula, usaha angkot ayeuna mah ripuh.

Bandung Baheula - Bandungan, Naek Angkot ka Soreang, Angkot,Soreang,transportasi,Terminal Leuwipanjang
lainnya
dewanpers